sva u bijelom

Nakon godinu dana pokazala je svoju vjenčanicu: Rita Ora blistala je u tri zavodljiva stajlinga

04.08.2023 u 23:16

Bionic
Reading

Rita Ora prošle se godine u tajnosti udala za 15 godina starijeg redatelja. Ususret njihovoj prvoj godišnjici braka slavna pjevačica je otkrila do sada nepoznate detalje vjenčanja, uključujući i svoja čak tri vjenčana stajlinga

Povodom obilježavanja prve godišnjice braka Rita Ora je otkrila da je zaprosila svog supruga Taika Waititija. Par se vjenčao na improviziranoj ceremoniji koju su isplanirali za samo dva tjedna s osam uzvanika, nakon što je Rita postavila 'to' pitanje tijekom putovanja u Palm Springs.

Vogue je podijelio galeriju slika s velikog dana, a Rita je otkrila da je nosila tri različita stajlinga britanskog dizajnera Toma Forda, dok su ona i Taika izmjenjivali zavjete u svom domu u Los Angelesu, a ne u Londonu, kako se prvotno nagađalo.

'Zaprosila me je, a ja sam odmah rekao da,' otkrio je Waititi. Razgovarajući o ceremoniji, redatelj je dodao: 'Bilo je tamo oko osam ljudi - samo bliski prijatelji i obitelj te roditelji na Zoomu.'

Ritina sestra Elena bila je djeveruša, dok je Taikin najbolji prijatelj, glumac Jermaine Clement, doletio s Novog Zelanda na vjenčanje.

Za svoj veliki dan, Rita je odjenula kreacije od britanskog dizajnera, rekavši: 'On je sada jedan od mojih bliskih prijatelja, obožavam ga i jako mu se divim. Udati se u njegovoj haljini bilo je ostvarenje sna.

'A budući da nije bilo planirano, nisam znala hoću li pravu haljinu uopće naći u gradu, i samo sam riskirala i otišla u dućan Tom Forda, a oni su me savršeno čekali s velom, u mojoj veličini, bez ikakvih potrebnih izmjena.'

Za ceremoniju Rita je odjenula prekrasnu bijelu čipkastu haljinu na jedno rame, u kombinaciji sa sandalama s platformom i visokim potpeticama. Nakon toga se za prijem presvukla u dojmljivu bijelu haljinu s volanima i dubokim prednjim izrezom, a zatim u set načinjen od bijelih hlača i bluze s volanima koja otkriva grudnjak, savršen za tulumarenje do dugo u noć.

Rita je otkrila da je uz svoju vjenčanicu nosila bisere svoje majke, dok je Taika nosio Brunello Cucinelli odijelo. Ritu je do oltara dovela sestra Elena, a Taiki su se na ceremoniji pridružile njegove dvije kćeri. Nakon što su proglašeni mužem i ženom, mladenci su se uputili kod prijatelja Guya Osearyja na svečanu večeru, a iznenadio ih je Elvisov imitator.

'Bilo je savršeno. Bilo je točno, točno kako sam željela. Lijepo je neke stvari zadržati samo za sebe ponekad je to lijepo i slatko… Žao mi je što nije toliko zanimljivo. Jednog dana priredit ću veliku zabavu,' rekla je Rita.

Rita i Taika počeli su izlaziti nakon što su godinama bili bliski prijatelji, a zvijezda je prošlog mjeseca izjavila za Tatler: 'Bili smo jako dobri prijatelji otprilike četiri godine, a onda smo odlučili sve zeznuti i vjenčati se.'

  • +4
Rita Ora i Taika Waititi Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia