hit look

Najpoželjnija kombinacija sezone: Evo kako nositi čizme na suknje

30.10.2023 u 19:28

Bionic
Reading

Udobna i chic kombinacija trendi visokih čizmi i zavodljivih suknji s razlogom je najpoželjniji look ove jeseni

Kaubojske ili bajkerske, visoke ili gležnjače, gumene ili klasične; koje god čizme birali ove sezone, jedno je sigurno - nosit ćete najpopularniju obuću sezone! A ako ih uskladite sa senzualnim suknjama, garantirano ćete biti odjeveni prema najnovijim trendovima. Evo kako to učiniti prema primjerima ulične mode iz svjetskih prijestolnica.

Gumene čizme s midi suknjom

Poznate i pod nazivom čizme za jahanje, gumene čizme garancija su elegancije i udobnosti, ali i suhih nogu i po najizazovnijim zimskim uvjetima.

Osim što su iznimno praktične i nosive, vrlo su svestrane te će odlično pristajati na sve dužine suknji i haljina, kao i na skinny traperice. Ipak, ulična moda nam je pokazala koliko je stajling midi suknje i gumenih čizmi neodoljivo chic te se upravo ova kombinacija nameće kao dobitna za razne prigode.

Bajkerske čizme i pletene suknje

Buntovne bajkerske čizme s mnogobrojnim kopčama tvore efektan kontrast s mekanim i ženstvenim pletenim suknjama, koji je pun pogodak kao alternativa klasičnom business looku.

Kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama s ovim hit modelom obuće, računajte na to da će ih istaknuti i suknjama s visokim prorezom uz koji će u potpunosti doći do izražaja.

Kaubojske čizme s dugom suknjom

Kaubojske čizme su s prvim hladnijim danima zagospodarile modnom scenom i postale jedan od pomalo neočekivanih trendova sezone. Ako vam nedostaje inspiracije za njihovo stiliziranje, nosite ih na duge suknje ispod kojih će se suptilno nazirati njihova upečatljiva silueta.

Isto tako, pun su pogodak u kombinaciji s efektnim materijalima kao što su suknje od trapera, kože ili vječnog simbola chica - bouclea.