gumene čizme

Elegantne i savršene za kišu: Ove čizme najbolja su jesenska kupovina

30.10.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Čak i po kišnom i vjetrovitom vremenu, moguće je nositi elegantnu obuću koja će vas jednako štiti od hladnoće, koliko i uspješno podizati stajling

Ako ste u potrazi za udobnom obućom koja će vam služiti cijele jeseni i zime, a pri tome i biti u skladu s trendovima, gumene čizme rješenje su s kojim ne možete pogriješiti.

Gumene čizme savršeno su rješenje za hladnije doba godine jer će vas uspješno zaštititi od svih vremenskih uvjeta, a uz to će i biti pogođen dodatak čak i za iznimno otmjene stajlinge.

Eksperti tvrde kako ovo nije samo prolazni trend, već neizostavan dio kolekcije svake modne zaljubljenice, koji će se nositi i u narednim sezonama pa je ovo idealan trenutak za odlazak po par u skladu s vlastitim stilom.

Modne piste i ulična moda pokazale su da se radi o obući koja može biti itekako elegantna, ponajviše zahvaljujući novom dizajnu obogaćenom ženstvenim siluetama s efektnom potplatom.

Primjerice, Akris je predstavio smeđe visoke čizme iznad koljena koje u boji tamne čokolade odišu tihim luksuzom te su savršena opcija za poslovne stajlinge. S druge strane, Max Mara donosi nizak model visokog sjaja s upečatljivim kopčama, koji će izvrsno pristajati ležernim street style kombinacijama.

Gumene čizme pronaći ćete i u chic varijanti tankog i savinutog materijala koji besprijekorno izgleda u trendi kombinaciji s mini suknjom i blejzerom te je odličan dodatak minimalističkim stajlinzima.

Za kraj, ako želite odstupiti od uobičajenih crnim i smeđih opcija, ove sezone ne možete pogriješiti s efektnim modelima u bijeloj boji i nijansi trešnje ili čak u ružičastom barbiecore stilu, koje smo učestalo viđali kao dio kombinacija fashionistica na nedavno održanim Tjednima mode u svjetskim prijestolnicama.