OVE GODINE NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

Najbožićniji sajam

16.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Ostavite iza sebe sve probleme i loše raspoloženje. Dođite na Zagrebački velesajam, jer 17. prosinca započinje najveselija priredba Najbožićniji sajam i traje sve do završetka zimskih školskih praznika, 9. siječnja 2011. godine

Cjelokupan PROGRAM događanja na 'najbožićnijem sajmu' pogledajte ovdje www.zv.hr, a od zanimljivosti izdvajamo:

OTVARANJE 17. 12. 2010. U 17 SATI
Nastupom Maje Šuput i zbora Zagrepčanke i dečki otvorit će se najveselija sajamska priredba Zagrebačkog velesajma NAJBOŽIĆNIJI SAJAM! Uživajte u vatrometnoj božićnoj čaroliji!

Prvi puta na sajmu u paviljonu 7 a možete uživati u Izložbi jaslica i božićnog nakita iz svih krajeva Hrvatske.

ZABAVA
Ove godine osim naaaaaajvećeg lunaparka u zemlji, sve posjetitelje oduševit će i karting staza na kojoj će svi moći isprobati vozačke sposobnosti, a stariji od 16 godina uživat će u Adrenalinskom parku (skate, roler i BMX staza).
Na Najbožićnijem sajmu velike i male očekuje nezaboravna zabava; plesne skupine, Jozo Bozo, mažoretkinje, karaoke, akrobatski rock'n'roll i, naravno, Djed Mraz. U igraonici u paviljonu 6 ovisnike o Playstationu očekuje vrhunska zabava u kojoj mogu uživati i veliki i mali.
Pripremamo i Zoopark s brojnim životinjama: konjima, ponijima, ovcama, mini zečevima. Dobra zabava očekuje odrasle u božićnoj pivnici s bogatom ponudom hrane, pića i prigodne glazbe.

PREDAVANJE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI
Za 19. prosinca, sa zadovoljstvom najavljujemo predavanje patera Zvjezdana Linića 'Ususret Božiću', kojem će prethoditi koncert božićnih pjesama poznatog zbora mladih Izvor (Crkva Sv. Josipa iz Zagreba). Koncert s početkom u 16 sati i predavanje u 17 sati održava se u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a ulaz na koncert i predavanje se ne naplaćuje.

Istoga dana, 19. 12. od 12 do 18 sati održat će se i Dan humanitarne organizacije DORA, a detaljan program Dore mozete vidjeti na: www.zv.hr
Za 20. 12. predviđeno je natjecanje osnovnih škola grada Zagreba u kićenju božićnih drvaca za 'Najljepše božićno drvce najbožićnijeg sajma'.

KONCERTI:
Poznati pjevači hrvatske glazbene scene posjetitelje će uveseljvati besplatnim koncertima na pozornici paviljona 7 zagrebačkog velesajma. Najavljujemo nastupe: Maja Šuput (17. 12.), Franka Batelić (20. 12), Lana Jurčević (23. 12), Jacques Houdek (28. 12), Antonija Šola (29. 12.)

A na Štefanje, 26. prosinca u 21,30 sati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma nezaboravnu zabavu i ples zagarantirat će vam popularni Jole, a ulaznice mozete kupiti za samo 40 kuna.

ŠOPING U PAVILJONU 6 NA NAJBOŽIĆNIJEM SAJMU ZAGREBAČKOG VELESAJMA
Iz raznolike i maštovite božićne ponude poklona možete izabrati po povoljnim sajamskim cijenama, ono najbolje za svoje najmilije.

Važna napomena: 17, 24. i 31. prosinca, ulaz za sve posjetitelje besplatan je!

Ulaznica za ostale dane 18. 12. 2010. - 9. 1. 2011. 10 kuna, parking besplatan!

Dobrodošli na najbožićniji sajam!