svijet ljepote

Najbolji ženski parfemi svih vremena

08.01.2024 u 10:20

Bionic
Reading

MAKEUP je odlučio podijeliti najbolje ženske parfeme top10

Najbolji ženski parfemi svih vremena priča su o ljepoti i modi. Svi ovi parfemi ispunjeni su ljubavlju, emocijama, strašću i jedinstvenošću desetljeća.

Najbolji ženski parfemi ispunjeni su seksualnošću i osjećajem samopouzdanja, a kada ih kupite imate osjećaj da možete dotaknuti nešto lijepo, nešto povijesno što je inspiriralo tolike žene tolike godine.

MAKEUP je odlučio podijeliti najbolje ženske parfeme top10, stoga uronite u svijet ljepote s nama і https://makeup.hr/!

Thierry Mugler Angel

Thierry Mugler Angel je miris koji vrijeme u trenu pretvara u događaje i ispunjava prostor osjećajima šarma. To je aura puna čarolije i čuda, čija aroma budi sretna sjećanja na prošlost i priziva slike iz bajke.

Mirisi Angela baršunaste su arome slastica, mješavina tajanstvenosti Istoka i jedinstvene atmosfere djetinjstva prenesene u veselu stvarnost života odraslih.

Svaka kap ovog mirisa je uranjanje u svijet magije, gdje svaka žena postaje nježnost i strast. Najprodavaniji ženski parfemi Thierry Mugler Angel otvara vrata u svijet čuda, gdje snovi postaju stvarnost, a vaš život bajka!

Dolce&Gabbana The One

Zavodljivi miris Dolce & Gabbana The One razvija se pod jarkim suncem, upijajući energiju lakoće i ženstvenosti. Ovaj jedinstveni parfem pun je emocija i luksuza, stvarajući dojam sofisticiranosti i strasti. Mirisi cvjetnih, voćnih i drvenastih nijansi otkrivaju se u izvrsnoj i seksi kompoziciji, gdje citrusne note igraju u visokim akordima, a cvjetne i začinske nijanse dodaju eleganciju i tajanstvenost.

Ovaj najbolji ženski parfemi je pravo otkriće za zimsko razdoblje, kada njegove tople i orijentalne note mogu zagrijati i osvježiti.

Odaberite Dolce & Gabbana The One i budite jedinstveni!

Chanel N5

Najprodavaniji ženski parfemi Chanel No. 5 je klasika za svaku ženu. Ovaj zadivljujući parfem budi osjećaje u srcima ljudi kroz mnoge generacije. Ovo je peti, najpoznatiji miris iz Chanela, koji fascinira i privlači svojom nevjerojatnom kombinacijom ruže i đurđice.

Žene diljem svijeta sanjale su o ovom prekrasnom parfemskom proizvodu, koji je postao prava senzacija u svijetu mode. Luksuzni i elegantni mirisi prožeti su snažnom ženstvenom energijom koja je privukla pozornost čak i slavnih osoba poput Marilyn Monroe i Bridget Fonda.

Miris Chanela je jedinstvena priča. Privlači, šokira, fascinira i inspirira... Možete odabrati Chanel parfem i dotaknuti ljepotu!

Dolce&Gabbana Light Blue

Note mirisa Dolce & Gabbana Light Blue pretvorit će običan dan u uzbudljivo putovanje kroz čiste šume, prozirne rijeke, duboke oceane i neosvojene planinske vrhove. Ova raskošna aroma će vas omamiti od prvih nota, zasićena svježinom limuna i sočnim nijansama jabuke.

Najbolji ženski parfemi Dolce & Gabbana Light Blue miris idealan je za sve koji žele osjetiti potpunu stopljenost s prirodom! Osjetite dodir prirode zajedno s Dolce & Gabbana Light Blue!

Robert Piguet Fracas

Po prvi put u ponudi 1948. godine, miris Fracas ("Skandal") izazvao je pravu revoluciju među fashionisticama. Ponovno izdana 1996. od strane dizajnerske kuće Robert Piguet, ovaj parfem još uvijek osvaja srca mnogih šarmantnih žena, uključujući princezu Caroline od Monaka i pop zvijezdu Madonnu.

Fracas je u svijetu prepoznat kao najuspješniji miris u povijesti parfumerije, baziran na tuberozi, te zauzima počasno mjesto na popisu "100 legendarnih mirisa". 2006. godine ovaj parfem je dobio FiFi Awards — Oscar parfumerije. Provokativnost, strast prema životu i vjera u sebe, o tome govori ova priča…

Diptyque Philosykos

Francuska parfemska kuća Diptyque predstavila je novi uzbudljivi miris Philosykos koji će se svidjeti i muškarcima i ženama. U ovoj skrupulozno osmišljenoj kompoziciji parfimeri su zadržali nešto misteriozno i ​​uzbudljivo.

Početne note mirisa otkrivaju akorde smokve, koje umnožavaju listovi ove biljke. U kompoziciji se osjeća svježina zelenih akorda isprepletenih s prekrasnom aromom kokosa. Ova kombinacija nositelja na trenutak prenosi na udaljene tropske otoke, a zatim ga, zahvaljujući bogatom tragu, vraća u stvarnost.

Amouage Gold Pour Femme

Amouage Gold Pour Femme je duboki cvjetni miris, izvrsno začinjen mekim začinima ambergrisa i sandalovine, pripada vintage parfemima koje je vrijeme testiralo.

Za posebno osjetljive i ranjive prirode ovaj miris može djelovati oholo i veličanstveno, ali upravo je u tome njegova posebnost.

U stanju je privući pozornost dostojanstvene, samouvjerene dame s plemenitim manirama, koja cijeni elegantan luksuz, naglašava svoj stil kroz posvećenost retro i klasici.

Clinique Aromatics Elixir

Uronite u pravu čaroliju razuma uz Clinique Aromatics Elixir. Ovu parfemsku vodu kreirao je talentirani talijanski majstor. Njezine su preferencije profinjene i elegantne, podsjećaju na vrpce s voćnim i aromatičnim nijansama.

Gornji dio ovog mirisa nudi note korijandera, kadulje, aromatičnog bergamota i ružinog drveta. Njezino snažno, masivno srce je osjetljivije i ženstvenije: mješavina cvijeta naranče, jasmina, karanfila i veličanstvenih latica crvene ruže. Donji dio je stabilan, postojan, koji drži cijelu ovu konstrukciju: arome mošusa i plemenite sandalovine.

Guerlain Shalimar

Guerlain Shalimar je miris koji potiče žene da ne skrivaju svoje osjećaje i želje, već da ih slobodno izraze. Ovaj miris spaja slatkoću orijentalnih nijansi s bogatstvom cvjetnih akorda. Njegov šarmantni sjaj savršeno će naglasiti i sliku energične djevojke i odlučnost poslovne dame.

Dubina ove divne kompozicije otkriva se postupno. Melodija počinje laganim akordima okrepljujućeg bergamota, iskričavih citrusa i profinjenog cedra. Nakon stimulativnih gornjih nota eksplodiraju preljevi ruže i nježnog jasmina, uspješno usklađeni s irisom, vetiverom i pačulijem. A sva tajnovitost vruće istočnjačke noći osjeća se u završnom akordu Guerlain Shalimar, koji spaja slatkoću vanilije, strast mošusa, zavodljivu trpkost kože, toplinu sandalovine i dubinu tamjana.

Lancôme Tresor

Lancôme Tresor je pravi kultni "klasik" koji ne samo da priča, već stvara potpuno novu priču o svijetloj ljubavi. Svoju čaroliju može započeti negdje u Parizu ili bilo kojem drugom gradu, jer svaki ima svoju jedinstvenu priču! Nježan i šarmantan, sličan je dodiru laganih cvjetnih latica.

Svijetla kompozicija ovog mirisa počinje voćnom svježinom, koja se zatim prelijeva u ekspresivno i šarmantno "srce", ispunjeno nježnim osmijehom i romantikom. Ona je nacrtana kao slika senzualne ljepote.

Ljubav mijenja svaku osobu, stoga odaberite najbolji ženski parfemi Lancome Tresor i uronite u svoju ljubavnu priču!

Marc Jacobs Daisy

Miris Daisy, koji je kreirao Alberto Morillas posebno za modnu marku Marc Jacobs 2007. godine, utjelovljenje je nježnosti, romantike i koketerije moderne mlade dame. On prenosi njenu razigranu prirodu, velikodušno srce i osmijeh sjajan poput sunčevih zraka’

Od prvih nota impresionira čista voćna svježina šumske jagode i sočnog grejpa, koji su upotpunjeni zelenim nijansama nježnog lišća ljubičice. Nježne arome gardenije, ljubičice i jasmina u srcu parfemskog buketa utjelovljuju mladost i istovremeno eleganciju vesele vlasnice mirisa

Čarolija ljetnih noći puna je čuda, baš kao i Aroma tratinčice!

Odaberite svoj jedinstveni i najbolji ženski parfem od svih parfema samo za sebe! Samo ti i tvoj parfem... Neka tvoja nova priča počne!