ZANOSNA CANDICE

Najbolja je reklama za svoj brend: Victorijina anđelica podiže temperaturu u bikiniju

19.02.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Candice Swanepoel, poznata manekenka i članica tima Victorijinih anđelica, baš poput kolegice Alessandre Ambrosio, uspješno se upustila i u modni business

Pouzetna ljepotica rođena u Južnoj Africi, lansirala je 2018. svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom Tropic of C pa je na svom Instagram profilu predstavila najnovije modele.

Oskudni bikini koji je odjenula lijepa plavuša definitivno nije za svakoga no njoj je pristajao kao saliven otkrivši da je u zavidnoj formi te da joj karantena nije nimalo naškodila.

Dakako, njezina isklesana figura kao stvorena je za sićušni bikini s ukrasnim trakama oko struka i visoko rezanim gaćicama iz njezine kolekcije, pa nije nikakvo čudo da je u kratkom roku njezina objava dobila bezbroj lajkova.

  • +3
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Plavokosa 32-godišnjakinja u ranijem je intervjuu objasnila kako je Tropic of C inspirirana prirodom te da se primjenjuju načela održivosti.

Candice uvijek ističe kako joj je obitelj na prvom mjestu, pa svaki slobodan trenutak ova uspješna manekenka koja je surađivala s poznatim modnim kućama poput Tom Ford, Givenchy, Ralph Lauren, Chanel, Dolce i Gabbana ili Versace, provodi sa svojim sinovima, Arielom i Anacom koje je dobila u vezi sa zaručnikom Hermannom Nicolijem s kojima je bila u vezi od 2005. do 2018.