odličan izbor

Nadmašila slavnu svekrvu: Snaha kraljice Ranie izgleda odlično u Zarinom kombinezonu

01.09.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania proslavila je 53. rođendan u krugu najmilijih, a tim povodom na svom Instagramu podijelila u nekoliko fotografija s obiteljskog okupljanja. Ono što je mnogima zapelo za oko su besprijekorni stajlinzi kako same kraljice tako i njezine snahe, princeze Rajwe

'Zahvaljujem sretnim zvijezdama za svakoga od vas! Vaše Veličanstvo, moja obitelj i svi divni Jordanci, učinili ste da se osjećam uistinu posebno,' napisala je kraljica Rania na svom Instagram profilu gdje je podijelila i nekoliko sretnih fotografija na kojima pozira sa svojom obitelji.

Rania, koja je 31. kolovoza proslavila 53. rođendan i ovog puta je pokazala besprijekorna stajling te vješto sokila klasiku i trendi, ležerne komade. Za obiteljsko okupljanje izbor je pao na Khaite traperice visokog struka, blagog trapez kroja i ukrašene upečatljivim detaljima sa strane. S njima je spojila kratku bijelu jaknu brenda Off White i sve začinila odličnom plavom 3.1. Phillipa Lim torbicom.

Stilski u stopu ju je pratila njezina snaha, princeza Rajwa. Supruga Al Husseina bin Abdullaha II, prijestolonasljednika Jordana, odabrala je kombinaciju koja je zračile elegancijom i suvremenim modnim senzibilitetom.

Na fotografijama koje je podijelila njezina svekrva, princeza Rawa je pokazala zavidno stilsko znanje i uvježbano modno oko odabravši Zara kombinezon, dokazujući tako svoju sposobnost besprijekornog spajanja luksuznih sa street style komadima. Naime, Zarin kombinezon od gabardena Rajwa je spojila s dojmljivim širokim Dior remenom te smaragdno zelenim naušnicama (Insignia jewellery).

Zarin kombinezon, čija cijena iznosi 39,95 eura, koji je odabrala Rajwa još je jedan dokaz njezinog besprijekornog modnog ukusa. Kombinezon, s ovratnikom i elastičnim pojasom s podesivim vezicama osigurao je sofisticiran, a opet tako jednostavan izgled. Ovaj modni izbor istaknuo je njezinu spremnost da prihvati modu koja je istovremeno elegantna i funkcionalna, savršeno usklađena s njezinom ulogom u kraljevskoj obitelji.

Stajling je upotpunila je pomno odabranim dodacima koji su upotpunili izgled. Naime, Zarin kombinezon od gabardina Rajwa je spojila s dojmljivim širokim Dior remenom te smaragdno zelenim naušnicama s dragim kamenjem 'Lianne' (Insignia jewellery). Modni odabiri princeze Rajwe demonstracija su njezine sposobnosti da uravnoteži zahtjeve svog kraljevskog statusa s osobnim preferencijama.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju