Špeceraj

Mrletova ‘Babaroga’ jaja u prodaji kao vrhunac uskršnje trpeze!

28.03.2024 u 15:43

Bionic
Reading

U finišu uskršnjeg shoppinga na policama zagrebačkog Špeceraja svoje mjesto našla je i specijalna, ograničena količina svježih domaća Mrletovih jaja pod nazivom ‘Babaroga’

Nakon što je prije par godina ukrasio uskršnji trepezu šupkolukom za ovaj praznik Mrle je pripremio jaja iz slobodnog domaćeg uzgoja. Poznato je da su jaja iz takvog uzgoja bogatija antioksidantima, osobito vitaminima E i C te betakarotenom, a pritom su i osjetno ukusnija.

Mrle ih je snijeo u suradnji s OPG-om Frljak iz Sesvetskog Kraljevca, a kupiti se mogu već sad u isključivo u zagrebačkom mini lancu mini trgovina s eko proizvodima mini proizvođača Špeceraj u Ilici 65 i na Trgu kralja Petra Svačića 1. Samo se treba požuriti jer je u pitanju limitirana edicija od svega 200 kartona.

‘Babaroga’ jaja dio su bez sumnje najkreativnije linije prozivoda na domaćem tržištu – Mrletovog brenda ŠČ u kojem se nalaze ščvarci, naljepnica za traktor, čarape, pivo, bojanka, čaša, majice, knjiga priča, ručnik za plažu te ‘Kišni razdraganci’ album dječjih pjesama i igraće karte ‘Mrki Mrle’, a kupiti se mogu u Rockmarkovom dućanu u Zagrebu i online trgovini.