za nju i njega

Modno usklađeni u Istri: Lejla i Tarik Filipović nisu odoljeli kultnim natikačama

18.07.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Toplinski udar koji je zahvatio Hrvatsku poznati par s domaće scene odlučio je provesti u Istri, što su ovog tjedna otkrili brojnim pratiteljima na Instagramu

Visoke temperature puno su podnošljivije uz otvorenu obuću poput kultnih natikača Arizona brenda Birkenstock pred kojima je pokleknuo i domaći par, Lejla i Tarik Filipović.

Bivša Miss Hrvatske i voditelj kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ svoju modnu slabost otkrili su putem Instagrama, fotografijom nastalom u Istri, na kojoj poziraju u ležernim, ljetnim izdanjima.

I dok se Tarik opredijelio za tipični model omiljenih anatomskih natikača u crnoj boji, Lejlin odabir činila je ružičasta, gumena verzija u skladu s minijaturnim kompletom u duhu trendovske barbiecore estetike.

Na modnoj sceni prisutne od 1973. godine, natikače Arizona brenda Birkenstock osvojile su naklonost brojnih ljubitelja mode i udobne obuće diljem svijeta.

Kako bi proslavio jubilarnu 50. godišnjicu lansiranja modela Arizona, Birkenstock je ovih dana lansirao ograničenu seriju od 1973 para svojih legendarnih natikača, uz čiju se kupnju dobivaju čarape.

  • +6
Birkenstock Arizona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije