BOLNI GAFOVI

Modni neukus zavladao glamuroznom dodjelom

12.12.2016 u 13:44

  • +6

Choice Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela filmskih nagrada Critics' Choice čini se nije bila toliko uspješna, barem ako je suditi po nekim ozbiljnim modnim promašajima koje su pokazale poznate dame, a ovo je lista najgore odjevenih glumica s crvenog tepiha

Na ovogodišnjoj dodjeli Critics' Choice Awards holivudskim crvenim tepihom prošetala su brojna poznata glumačka lica. Dok su neke dame modni zadatak i više nego dobro odradile te ostavile sve prisutne bez daha, neke od njih imale su modne promašaje koje ćemo još dugo pamtiti.

Pogledajte listu 10 najgore odjevenih glumica na crvenom tepihu Critics' Choice Awardsa

Bella Thorne pojavila se u haljini Alexander McQueen koja joj nimalo nije laskala. Gotovo potpuno otkrivajući intimne dijelove, 19-godišnja glumica u haljini je izgledala pomalo jeftino. Umjesto titule najbolje odjevene glumice na koju je ovim izdanjem ciljala, zaradila je crveni karton i visoku poziciju na našoj listi najgore odjevenih filmskih zvijezda.

Glumica Ariel Winter koju gledamo u seriji 'Moderna obitelj' kao da se posvađala sa stilistom, ako ga uopće ima. Pojavila se u sirena-haljini brenda Uel Camilo s izrezima na struku stasu uopće nije nešto što bismo odabrali za crveni tepih, a ni ne pristaje joj stasu.

Arielina majka u istoimenoj seriji, glumica Julie Bowen također nije briljirala. Odjenula je dosadnjikavu haljinu koja je toliko monotona da je ne želimo niti komentirati. Šteta, jer uz ovakvu liniju može obući što god poželi.


Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco odlučila se za asimetričan ružičasti top Noon by Noor koji sam po sebi i nije loš odabir, no u kombinaciji s preširokim vrećastim hlačama iste nijanse i dizajnera izgleda kao da je uzela prvu stvar koju je pronašla u ormaru starije sestre.

Stajling Haley Lu Richardson natjerao nas je na suze, ali ne radosnice. Ražalostio nas je njezin izbor ove čipkaste smeđe-crne haljine. Kroj haljine, priznajemo, mogao je biti zanimljiv izbor da nije ovog suludog spleta boja. U crnoj kratkoj podstavi prekrivenoj smeđom čipkom ovoga puta nije zaradila ovacije.

Glumica Greta Gerwig potpuno je promašila look Great Gatsby na koji je ciljala. Nažalost, njezina crvena Guccijeva haljina nije zaradila komplimente. Od volana na dekolteu u kombinaciji s crnom čipkom na haljini naprosto nam se diže kosa na glavi. Jedino što možemo pohvaliti u ovome stajlingu čipkaste su cipele i frizura s daškom 50-ih.

O stajlingu Kerry Washington jedva da smo uspjeli pronaći riječi koje bi ga opisale. Glumica je odabrala kratku čipkastu haljinu sa zvjezdicama Elie Saab koja nas je natjerala da stalno iznova pitamo – zašto? Iako svatko od nas, pa tako i poznati i slavni, imaju pravo na poneki modni promašaj, ovaj stajling ne možemo oprostiti. Kerry, prestani nećakinji krasti baletne haljinice!


Emmy Rossum odlučila se za Armanijevu haljinu s dubokim dekolteom koja više podsjeća na suknju s tregerima nego haljinu. Na to je sparila šljokičaste sandale Christian Louboutin koje se slažu s gornjim dijelom ovog modnog užasa.

Katy Mixon također se popela na sam vrh naše liste zahvljujući dvobojnoj haljini na preklop. Na prvu smo pomislili da je glumica, poznata po ulozi u seriji 'Mike and Molly', u žurbi odlučila noćnu spavaćicu ogrnuti ogrtačem, no čini se da je to uistinu haljina.

Zvijezda dramske serije 'The Affair' Maura Tierney pojavila se na crvenom tepihu kao da je upravo došla s poslovnog sastanka nakon što prethodno nije spavala dva dana. Jedino to može objasniti ovaj dosadni poslovni look zbog kojeg se pitamo je li zaboravila da dolazi na crveni tepih ili je pobrkala datume u planeru pa je krenula na druženje ljubitelja knjiga u susjedstvu.