CHRISSY TEIGEN

Modni gaf slavne ljepotice: Neposlušna haljina otkrila ono što nijedna žena ne želi pokazati

30.10.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, nedavno se našla na meti hejtera na društvenim mrežama koji su je prozvali zbog viška kilograma koje je nakupila u trudnoći, a iako se Chrissy uspješno obranila od negativnih komentara na sebi svojstven način, čini se kako manekenku ipak pogađaju zli jezici. Kako se slična situacija ne bi ponovila, manekenka se za dogovoreni sastanak utegnula u stezne gaćice, no neposlušna haljina je vrlo brzo sve otkrila paparazzima

Manekenka Chrissy Teigen viđena je u Los Angelesu kako izlazi iz automobila i odlazi na zakazani sastanak, a umjesto njezinog stajlinga - prekrasne dvobojne haljine s potpisom brenda Dodo Bar koje je manekenka uskladila sa srebrnim sandalama Stuarta Weitzmana, u centru pažnje našlo se ono što je manekenka krila ispod haljine.

Neposlušna asimetrična haljina s dugačkim prorezom u jednom trenutku je otkrila stezne gaćice koje je slavna ljepotica pokušala prikriti tako što je odrezala lijevu nogavicu, no trud se pokazao uzaludnim.

  • +4
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj modni gaf dodatno dobiva na značaju prisjetimo li se halabuke koja se digla u rujnu, nakon što se manekenka na crvenom tepihu dodjele Emmy pojavila kao podrška suprugu Johnu Legendu.

Chrissy se, naime, našla na meti hejtera koji su je na Twitteru prozvali zbog prebujnih grudi i evidentno drugačije figure, na što je slavna ljepotica spremno uzvratila - 'Ja sam nedavno rodila, ali hvala što ste toliko obzirni'.

Lijepa mama Lune i sinčića Milesa Theodorea, rođenog prije pet mjeseci, nedavno je otvoreno progovorila o tome kako je itekako svjesna promjena kroz koje je prošlo njezino tijelo nakon dvije trudnoće, a na društvenim mrežama je također otvoreno pričala o tim promjenama, objavivši čak i snimke strija.

  • +29
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: N.N.