modni perfekcionizam

Modna transformacija Anne Hathaway je nevjerojatna, a ova haljina teško da može biti bolja

17.02.2023 u 11:53

  • +8

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: BABIRADPICTURE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHRISTOPHER TAMCKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Anne Hathaway već dulje vrijeme pažnju privlači svojim modnim zaokretom, niz odličnih stajlinga nastavlja i u Berlinu gdje je zablistala u mrežastoj haljini

Na premijeri filma 'She Came To Me' tijekom 73. Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu 40-godišnja glumica, koja u romantičnoj komediji glumi Patriciu Lauddem, izgledala je senzacionalno.

Iako su se oko crvenog tepiha okupili prosvjednici iz Last Generationa, noseći majice s natpisom 'zaustavite ludilo fosilnih goriva', Anne je uslijed te drame nastavila samouvjereno pozirati fotografima u haljini izrađenoj od slojeva poluprozirne tkanine sa šljokicama i sitnim mašnama.

Odišući gotičkim glamurom, prvo u Alaïi, a sada i u Valentinu Coutureu, Anne na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu Anne Hathaway nastavlja sjajan stilski niz pod kapom svoje nedavne modne transformacije. Za stajlinge i dalje je zaslužena stilistica Erin Walsh.

Ukrašena točkicama i mašnama na prozirnoj haljini iz kolekcije za proljeće 2023. te s elegantnim opernim rukavicama – mnogi se pred ovim stajlingom pitaju – može li bolje? Sanjiva haljina talijanske modne kuće ultimativni je maksimalistički must-have, a u kontrast nježnog tila i primamljive kože tako je lako zaljubiti se.

  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia