KRALJICA STILA

Modna ikona zablistala u tri posve drugačija, a genijalna stajlinga kako to samo ona zna

28.09.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Trendseterica i modna blogerica Olivia Palermo pridružila se sviti utjecajnih lica iz svijeta mode na Pariškom tjednu mode. Nakon Milana slavna ljepotica se prošetala ulicama francuske prijestolnice gdje je svakog dana očekuje naporan raspored. Palermo je tijekom jučerašnjeg dana promijenila čak tri stajlinga, a mi se ne možemo odlučiti koji je bolji

Miljenica mode Olivia Palermo svojim stajlinzima redovito puni modne rubrike te je inspiracija ženama diljem svijeta, a jučer je na tjednu mode u Milanu ponovno oduševila izborom stajlinga. U istom danu slavna fashionistica zablistala je u čak tri različita stajlinga koji su ponovno izazvali veliku pažnju.

Slavna brineta viđena je na reviji modne kuće Rochas u elegantnom, ženstvenom stajlingu bez mane. Palermo se odlučila za efektnu midi suknju 'A' kroja s potpisom modne kuće Rochas u kombinaciji s pletenom vestom u nešto tamnijoj narančastoj nijansi, a cjelokupan stajling ljepotica je upotpunila tankim smeđim remenom, trendi zgužvanim čizmama u boji pijeska s potpisom Gianvita Rossija i sunčanim naočalama s potpisom modne kuće Givenchy.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako ju se najčešće može vidjeti u elegantnim izdanjima, Palermo povremeno zna iznenaditi cool rokerskim izdanjima sa ženstvenim 'touchem', a tako je bilo i na reviji modne kuće Ingie Paris. Slavna ljepotica isfurala je crne skinny traperice s poderotinama u kombinaciji s trendi combat čizmama, bijelom košuljom, efektnim crnim sakoom sa srebrnim metalik motivima i crnom torbicom s izvezenim detaljima.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji u nizu stajlinga bio je jednako besprijekoran. Slavna brineta iskombinirala je pletenu vestu i suknju u boji pijeska s upečatljivim krznenim detaljima, a oba komada nose potpis londonskog brenda Izaak Azanei. Ljepotica je stajling upotpunila crnim ravnim cipelama, sunčanim naočalama s potpisom modne kuće Givenchy te pismo-torbicom leopard uzorka s potpisom brenda Pretty Ballerinas, koju je nedavno nosila na Milanskom tjednu mode.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia