top izbor

Milijuni prate njezine modne kombinacije, a ona se ne odvaja od ovog stajlinga: Hailey Bieber nosi hlače koje su ultimativni hit sezone

18.08.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Ove sezone modnu scenu preplavio je povratak trendova iz 90-ih i s početka milenija, a 'it' djevojkama posebno su za oko zapele padobran hlače koje su se trijumfalno vratile na modnu scenu. Ovaj model hlača posebno voli Hailey Bieber čiji se modni izričaj vjerno prati, ali i kopira, iz dana u dan

Slavni supermodeli 90-ih u slobodno vrijeme najradije su furali jednostavne kombinacije hlača i majica, pa se tako Kate Moss, Naomi Campbell i Linda Evangelista u pauzama između revija najčešće moglo vidjeti u klasičnu kombinaciji traperica i bijele majice. Supermodeli današnjice rado su prigrlili taj stil ali na svoj način i time mu dali nov izgled.

Jedna od predvodnica trendova današnjice i djevojka čiji Instagram profil milijuni prati u potrazi za modnom inspiracijom, 25-godišnja Hailey Biber na ulicama Beverly Hillsa uočena je u vrlo atraktivnoj i posljednje vrijeme popularnoj kombinaciji.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednostavnu crnu kratku majicu koja otkriva pupak nosila je uz maslinaste Jaded London kargo hlače i krem-bijele Adidas Samba tenisice. Hailey je stajling upotpunila Balenciaginim parom sunčanih naočala čiji je izgled nadahnut Matrixom.

Često viđena u popularnim padobran hlačama i kratkoj majici koja otkriva goli struk, čini se kako je manekenka ovu kombinaciju prigrlila kao svoj atraktivan, a praktičan izgled za slobodno vrijeme. Inače, padobran hlače vrhunac popularnosti doživjele su početkom milenija, a sada su se na velika vrata vratile na modnu scenu.

S naglašeno širokim nogavicama i niskog struka, ovaj model se najbolje nosi uz uže gornje komade, poput topića i košulja, kako bi se postigao balans gornjeg i donjeg tijela. Ta kombinacija predstavlja spoj udobne ležernosti i chic praktičnosti.