PRIJE TURNEJE

Milijunašica Susan Boyle traži posao u kladionici

26.01.2014 u 19:35

Bionic
Reading

Možda je milijunašica, ali to ne može spriječiti Susan Boyle da zaradi koju funtu sa strane

DailyMail piše da se 52-godišnja pjevačica prijavila za posao minimalno plaćen, šest funti po satu, nakon što je vidjela oglas u lokalnoj kladionici Ladbrokes u Blackburnu, gdje je Susan provela oko pet minuta na razgovoru za posao.

Voditelj kladionice, 28-godišnji David Corr, koji je vodio razgovor s pjevačkom senzacijom, rekao je: ‘Susan Boyle je ušla u kladionicu i raspitivala se za posao. Svi smo bili u šoku.’ David ju je zatim uputio da se prvo mora prijaviti online.

Lokalci kažu da Susan samo traži način da se integrira u zajednicu. ‘Objasnila je da joj je stvarno stalo do toga da radi tamo i da živi u blizini. Očito joj ne treba novac pa mi se čini da se tako samo želi malo maknuti od kuće i odvratiti misli’, rekao je jedan od stanovnika.


Glasnogovornik kladionice rekao je: ‘Susan se raspitivala za honorarni posao. Već se prijavila jednom ovdje, prije nego što je postala popularna.’

Susanino bogatstvo se trenutno procjenjuje na impresivnih 20 milijuna funti, a u ožujku kreće na turneju po Velikoj Britaniji.