A GDJE JE NOGA?

Malo pretjerali s Photoshopom

09.01.2015 u 17:19

Bionic
Reading

Talijanska modna tvrtka Moschino pokrenula je novu kampanju, no čini se da je promašila prvi korak – na jednoj od promotivnih fotografija manekenka Sasha Luss izgubila je cijelu nogu

Tvrtka Moschino se vjerojatno ne mora previše brinuti u vezi kritika na račun svojih proizvoda, no možda bi trebala razmisliti o provjeravanju fotografija prije nego što ih pusti u javnost. Manekenka Sasha Luss na jednoj od promotivnih slika izgubila je cijelu nogu, vjerojatno zbog pretjerivanja s Photoshopom, piše Daily Mail

Fotografija manekenke (OVDJE) kojoj naizgled nedostaje noga puštena je u javnost u sklopu Moschinove promotivne kampanje za proljeće 2015. Na fotografiji su još i Anna Ewers i Hollie-May Saker.

Internetu nije dugo trebalo da primijeti kako je manekenka izgubila lijevu nogu pa su se pojavili mnogi oštri komentari na račun te moguće pogreške. No dobar dio interneta ne slaže se da manekenki noga nedostaje, već tvrdi kako je prilično jasno da je skrivena iza njenog tijela jer je Sasha Luss na fotografiji u pokretu.

Bilo kako bilo, fotografije koje su za sada samo na internetu neće biti tiskane do kasnije tijekom godine pa to ostavlja dovoljno vremena da pogreška (ako je stvarno ima) bude i ispravljena.

'Iako greške napravljene u Photoshopu nisu nepoznata stvar kad su u pitanju katalozi i internet, vrlo se rijetko događaju velikim tvrtkama pa je teško moguće da im nešto veće promakne tijekom promotivne kampanje', kaže Leah Bourne koja piše za Style Caster.