PLIJENILA ELEGANCIJOM

Maju Šuput rijetko viđamo u ovakvom izdanju: Crno odijelo zaokružila hit cipelama godine

08.12.2022 u 18:53

Bionic
Reading

Pjevačicu i članicu žirija showa ‘Supertalent’ navikli smo viđati u stajlinzima u duhu modnog maksimalizma pa je izdanjem stvorenim za otvaranje novog zagrebačkog salona brojne uspjela iznenaditi

Poput brojnih poznatih osoba, Maja Šuput nije željela propustiti otvaranje novog salona u Zagrebu u vlasništvu poznatog domaćeg frizera, Zvonimira Franića.

u velikom stilu

Za Franku Batelić ovo je bila prilika za prvi večernji izlazak nakon poroda: Kratka minica i čizme preko koljena privlačili su poglede

Pogledaj galeriju

Tim povodom 45- godišnja pjevačica osvanula je u posve jednostavnom, no ništa manje efektnom izdanju. Igrajući na kartu elegancije stajling je kreirala oko crnog odijela s dodatkom klasične bijele košulje, da bi ga stilizirala prepoznatljivim komadima s dizajnerskim potpisom.

Uz prošivenu torbicu brenda Saint Laurent, netipično izdanje za svoj modni izričaj Maja je zaokružila jednim od najpoželjnijih modela cipela na modnoj sceni – crnom verzijom Tan- Go platformki s potpisom modne kuće Valentino.  

Vrtoglavo visoke cipele s dodatkom platforma pete posljednjih mjeseci postale su nezaobilaznom pojavom na modnoj sceni a osim verzije s potpisom modne kuće Valentino, najpoželjnijim na modnoj sceni pokazao se model Medusa Aevitas s potpisom talijanskog Versacea.

Platforme na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia