HOLIVUDSKI GLAMUR

Ma kakve haljine; tek će vas ovaj raskošni nakit ostaviti bez riječi

12.03.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Kao i svake godine, osim filmova koji su trijumfirali na dodjeli najprestižnije nagrade Oscar, ništa manju pozornost dobivaju modna izdanja slavnih uzvanica

Crveni tepih na 96. dodjeli Oscara bio je posve u znaku ne samo glamuroznih haljina, već i skupocjenog i raskošnog nakita koji su nosile holivudske dame.

Najblještaviji događaj sezone dodjele filmskih nagrada tako su obilježili i upečatljivi modni dodaci jer, dobro je poznato, svakom looku daju posve novu dimenziju.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

A poznate su se uzvanice na dodjeli Oscara itekako potrudile i oko modnih dodataka koji su na ovakvim događajima apsolutni must have.

Charlize Theron tako je blistala okićena Boucheronovim dijamantima, prelijepa trudnica Vanessa Hudgens izgledala je poput prave dive s Chopardovim draguljima dok su se Lily Gladstone i Zendaya odlučile za nakit s potpisom Bulgarija.

Ni glumci nisu ostali bez svojih modnih dodataka, pa su tako Simu Liu i Colman Domingo nosili broševe koji su sjajno nadopunjavali njihova oštra odijela i skrojene smokinge.

Vanessa Hudgens

Bivša teen zvijezda ponosno je istaknula trudnički trbuščić u divnoj crnoj couture haljini Vere Wang, a nosila ju je s Chopardovom ogrlicom od 18-karatnog bijelog zlata sa žutim dijamantom u obliku kruške, u kombinaciji s dijamantnim naušnicama i prstenjem iz kolekcije Haute Joaillerie.

Brittany Snow

Glumica Brittany Snow uparila je prilagođenu kanarinski žutu Mônotovu haljinu sa šarmantnom lančanom ogrlicom te prstenom s dragim kamenjem tanzanita i smeđim dijamantima.

Eva Longoria

Oštar dekolte neobične crne haljine Tamare Ralph bio je savršen izlog za Evinu zadivljujuću ogrlicu Boucheron i najbolji ukras za raskošan dekolte lijepe 'kućanice'.

Sandra Hüller

Zvijezda filma 'Anatomija pada' Sandra Hüller izgledala je zadivljujuće u haljini kuće Schiaparelli s poprsjem poput origamija, a ono je isticalo njezinu ogrlicu Reflection (Cartier), izrađenu od 18-karatnog bijelog zlata i dijamanata.

Gabrielle Union

Gabriellein nakit, koji potpisuje Tiffany & Co., dobro se uskladio s blještavilom njezine metalic haljine (Carolina Herrera), nastale zapravo kombinacijom mini haljine s odgovarajućom suknjom. Kroj bez naramenica u prvi je plan istaknuo chic ogrlicu, u čijem je središtu bio golem plavi dragi kamen.

America Ferrera

America Ferrera izgledala je prelijepo u ružičastoj haljini Ateliera Versace, a bez greške ju je sparila s nakitom Pomellato - chic ogrlicom s rubinima i dijamantima iz Pomellatove kolekcije Ode to Milan Castello.

Emma Stone

Emma je imala razloga za slavlje jer je dobila zlatni kipić za ulogu u filmu 'Uboga stvorenja' te je izgledala poput moderne princeze s ogrlicom i prstenom od bijelog zlata, safira i dijamanata iz kolekcije High Jewelry Louis Vuittona, a nakit se savršeno slagao s njezinom upečatljivom haljinom, također s potpisom te francuske modne kuće.

Anya Taylor-Joy

Lijepa plavuša koju možemo vidjeti i u filmu 'Dina 2' nosila je na 96. dodjeli Oscara prekrasnu ogrlicu Tiffany & Co., a ona je savršeno pristajala uz njezinu glamuroznu haljinu.

Charlize Theron

Slavna glumica izgledala je besprijekorno u minimalističkoj haljini, a 'podignula' ju je naušnicama, ogrlicom, narukvicom i prstenjem francuskog brenda luksuznog nakita Boucheron. Ekstravagantni dragulji dodali su oštar kontrast njezinoj lepršavoj svilenkastoj haljini boje bisera.

Margot Robbie

I sama 'Barbie' odlučila se za odmak od ružičaste u upečatljivoj crnoj haljini. Ženstvenu kreaciju Ateliera Versace, koja joj je divno pristajala, bez greške je uparila s vintage nakitom Freda Leightona.

Lily Gladstone

Za svoju veliku večer Lily Gladstone odabrala je Bulgarijevu ogrlicu High-Jewelry, uparenu s narukvicom s više od 45 karata dijamanata te prstenom od bijelog zlata i sa safirom ovog brenda. Dragulji su savršeno pristajali uz njezinu haljinu, a dizajnirali su je kreativni direktor Guccija Sabato De Sarno i američki domorodački umjetnik Joe Big Mountain.