BELLA HADID

Luksuzno uređen dom jedne od najtraženijih manekenki današnjice san je snova

19.03.2021 u 18:49

Bionic
Reading

Bella Hadid, mlađa sestra Gigi Hadid, strelovitom brzinom našla se među najplaćenijim manekenkama, pa ne čudi kako si bez problema može priuštiti i nekretnine vrijedne milijune dolara

Kćer nekad uspješne manekenke rođene u Nizozemskoj i Mohameda Hadida, građevinskog poduzetnika podrijetlom iz Palestine, odrasla je u bogatoj obitelji, no odlično se i sama snalazi po pitanju financija.

Ljepotica koju mnogi uspoređuju s bivšom francuskom damom Carlom Bruni Sarkozy, iza sebe ima bezbrojne modne revije, editorijale za najpoznatije časopise i suradnje s renomiranim modnim kućama, pa si je bez problema mogla priuštiti milijunski vrijedan penthouse smješten u elitnom dijelu New Yorka, SoHou.

Riječ je o prostranom i luksuzno uređenom stanu u industrial stilu koji će oduševiti ljubitelje modernih interijera.

  • +3
Penthouse Belle Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Streeteasy via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Bella je ovaj raskošni dvoetažni stan kupila u lipnju za 2020. godine za 6.1 milijun dolara, no za manje od godinu dana ipak ga je odlučila prodati i sad traži 6.5 milijuna dolara.

Ukoliko ga uspije prodati po ovoj cijeni, poduzetna 24-godišnja Amerikanka u džep će spremiti dodatnih 400 tisuća dolara.

Bellin penthouse smješten je u zgradi koja ima samo 6 katova i 14 stanova koji pršte luksuzom. Zgrada je izgrađena 1877. godine, ali je 2016. preuređena u moderne stanove. Bellin stan ima puno svjetla zahvaljući velikim prozorima i visokim stropovima te terasu s koje puca nevjerojatan pogled na New York.

Za ljubitelje gastro doživljaja tu je moderno opremljena kuhinja s velikim otokom i radnom površinom od crnog mramora, a ljubitelje fine kapljice oduševit će bogata kolekcija vina smještene u prostoru ispod stepenica. Glavna spavaća soba ima ogroman ormar i veliku kupaonicu s brončanim detaljima koji daju posebnost prostoru.

Iako zgrada ima zajedničku terasu, Bellin stan ima vlastitu terasu s blagovaonicom i drvenim pločama koje jamče privatnost.