moćni odjevni predmet

Ljeto kao inspiracija: Domaći brend predstavlja vječno trendi komad - kimono

24.07.2023 u 16:55

Bionic
Reading

Ljubav osječke dizajnerice Sanje Đaković bila je želja raditi limitirane mini kolekcije odjeće i odjevnih predmeta koji podižu svaki look. Iz te ljubavi i želje nastala je i prva limitirana kolekcija kimona

Jedan od najprepoznatljivijih komada odjeće prije nekoliko godina doživio je svoj preporod, a sve svjetske modne marke su napravile svoje prijedloge savršenog kimona.Na domaćem tržištu, kimona izrađuje brend Simone Design.

Dizajnerica, Sanja Đaković je objasnila zašto je ona iazabrala raditi kimona. 'Zato što je to odjevni predmet nosiv na puno načina i kroz dulje razdoblje (od proljeća do jeseni, no u ljeti je najnosiviji).

Ova mini summer kolekcija najava je budućih limitiranih kolekcija odjevnih predmeta koji će isto tako biti u malom broju primjeraka, unikatni, kvalitetno sašiveni i prije svega od kvalitetnih materijala. Budućnost mode definitivno leži u kvaliteti, a ne kvantiteti', poručila je dizajnerica.

'Basic outfit koji uključuje traperice i bijelu/crnu majicu u tren oka pretvara u dnevni look koji će zasigurno primiti puno upita i komplimenata. Odlučimo li se na takav outfit dodati nakit, zamijeniti ravne sandale onima na petu - u tren oka smo spremne za bilo koju ljetnu večer', savjetovala je.