HRABRI REZ

Lily Collins otkrila kako je zapravo nastao njezin novi imidž u hit seriji 'Emily u Parizu'

29.12.2022 u 09:51

Bionic
Reading

S novom sezonom Netflixove hit serije ‘Emily u Parizu’ stigao je i novi imidž glavne junakinje. Glumica Lily Collins uoči Nove godine obožavateljima serije otkrila je kako je zapravo nastao

Collins (33) utjelovljuje marketinšku stručnjakinju Emily Cooper u Netflixovoj seriji o mladoj Amerikanki koja se probija u Gradu svjetlosti. Za novu, treću sezonu serije, koja je na Netflixu debitirala 21. prosinca, Emily se podvrgnula velikoj preobrazbi frizure.

Ovoga utorka glumica je na Instagramu podijelila snimku u kojoj joj frizerski stilist stvara šiške za treću sezonu serije.

  • +51
Emily u Parizu, 3. sezona Izvor: Netflix / Autor: Netflix

‘Nisu baš traumatske šiške... za razliku od Emily nisam ih sama ošišala!’, našalila se Collins referirajući se na scenu iz nove sezone u kojoj lik Emily dobiva šiške bez pomoći frizera.

Za novi imidž Emily, kao i vlastiti, 33- godišnja glumica zahvalila se frizerskom stilistu Gregoryju Russellu, koji stoji iza najnovijih izgleda zvijezde serije ‘Damin gambit’, Anye Taylor-Joy i elegantnih frizura Kate Hudson na promo turneji Netflixovog filma ‘Glass Onion: A Knives Out Mistery’.