TRENDOVSKI ODABIR

Idealna zamjena za sambice: Ovaj 'ružni' model tenisica osvojio je slavnu brinetu

15.03.2024 u 20:08

Bionic
Reading

Uz retro tenisice uske siluete, posljednjih sezona modnom scenu drmaju modeli namijenjeni aktivnostima u prirodima, a u svijetu slavnih njihovom velikom obožavateljicom pokazala se zvijezda Netflixove hit serije 'Emily u Parizu'

Dok retro modeli tenisica brenda adidas, poput iznimno popularnih sambica, dominiraju stajlinzima slavnih trendseterica, 34- godišnja holivudska glumica privučena je specifičnom modelu kakvog obožavaju gorpcore entuzijasti.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Model tenisica XT-6, odnosno cipela za planinarenje, brenda Salomon pokazao se omiljenim odabirom Lily Collins, što je dala do znanja i na Instagramu.

Svojim izdanjima izvan dužnosti zvijezda 'Emily u Parizu' darovala je neočekivani zaokret s bež verzijom tenisica Salomon, kakve podjednako obožavaju nositi dame poput zanosne Emily Ratajkowski i američke 'it' djevojke Belle Hadid.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Trend svakodnevnog nošenja obuće namijenjene aktivnostima u prirodi nije posve nov.

Već nekoliko sezona u svakodnevne lookove, ljubitelji mode integriraju i druge komade koji se inače vežu uz planinarske sportove, poput vjetrovki i torbi od izdržljivog poliestera sa detaljem vezica i praktičnih džepova.

Dok najveći dio prodaje Salomona dolazi od njegove osnovne obuće za planinarenje i trčanje te skijaške opreme, najveći pokretač rasta dolazi od modnih entuzijasta i potrošača koji kupuju njihovu obuću za svakodnevno nošenje. Danas je jednako vjerojatno da ćete modele tenisica Salomon vidjeti na gradskim ulicama (ili, u Rihanninom slučaju, na nastupu u poluvremenu Super Bowla), kao i u planinama.

  • +4
Salomon tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Salomon Promo