NATALIE PORTMAN

Lijepu glumicu teško je prepoznati u ovako ležernom izdanju

28.03.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Natalie Portman naviknuli smo viđati u besprijekornim izdanjima na crvenom tepihu, ali u slobodno vrijeme glumica u čijoj su impresivnoj filmografiji i naslovi poput 'Crnog labuda, 'Jackie', 'V for Vendetta' ili 'Closer', spomenimo neke, da si oduška u ležernim kombinacijama

U jednoj takvom takvom outfitu su je fotografi ulovili prilikom šetnje Los Angelesom. Lijepa 36-brineta koja se proslavila kao djevojčica ulogom u filmu 'Leon profesionalac', uskočila je u casual dnevnu kombinaciju u kojoj je izgledala poput tinejdžerice.

  • +5
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna mama dvoje djece vrlo je brzo vratila liniju nakon poroda, a i ovim je stajlingom pokazala kako se može pohvaliti zavidnom figurom. Mladolika glumica nije pretjerivala ni s make upom: tek mrvica balzama za usne u boji maline.

  • +21
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Natalie je iskombinirala udobne traperice, običnu crnu T-shirt majicu i sportske tenisice, a casual look upotpunile su sunčane naočale, torbica i ležerna frizura.

Tridesetšestogodišnja glumica i njezin suprug Benjamin Millepied koji imaju sinčića i kćer: Amaliju i Alepha, ne krije koliko joj znači sretan obiteljski život.

  • +5
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad ne radim, s obitelji sam i potpuno sam angažirana oko škole, pripremanja ručka, igre i ostalih dječjih aktivnosti. Cijeli tjedan sam zadužena i za pranje odjeće i to je posao koji volim jer ima jasan kraj i početak. Svaki vikend nastojim biti s obitelji negdje u prirodi. Često se družimo i s prijateljima koji imaju djecu. Uživam i u kuhanju', rekla je poznata glumica u ranijem intervjuu za The New York Times.

Inače, Natalie možemo vidjeti i u novom ZF filmu 'Annihilation' koji je prošlog mjeseca imao premijeru. Osim Natalie, u filmu igraju i Tessa Thompson, Gina Rodriguez i Jennifer Jason Leigh.

OD SMIJEŠNIH DO OBIČNIH

Iznenadit će vas prava imena omiljenih zvijezda

Pogledaj galeriju