SYDNEY SWEENEY

Lijepa holivudska plavuša u izazovnoj haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie

11.03.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Sydney Sweeney, slažu se svi, imala je jedno od najzapaženijih modnih izdanja na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a riječ je o stajlingu koji je zapravo već viđen

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih plavuša, uz naravno Margot Robbie, bila je itekako zapažena na tradicionalnom oskarovskom partyju Vanity Faira i to zahvaljujući kreaciji koju je prije 20 godina nosila - Angelina Jolie.

Jennifer Lawrence na partyju Vanity Faira poslije dodjele Oscara vratila je u život Givenchyjevu haljinu iz 1996. godine, a i Sydney Sweeney odlučila je pronaći inspiraciju u starim modnim arhivama.

  • +74
Oskarovska zabava Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Dvadesetšestogodišnja zvijezda 'Euforije' oduševila je u haljini Marca Bouwera, a koju je Jolie nosila na dodjeli Oscara 2004. godine. Zanimljivo, iako su prošla već dva desetljeća, izazovna haljina je i dalje vrlo chic! Dubok dekolte, divan kroj, lepršava tkanina i elegantna, bezvremenska nijansa - možemo reći da se radi o održivoj modi u svojem najboljem izdanju.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Stajling je dopunila slojevitom ogrlicom, vrlo sličnom draguljima koje je nosila Angelina Jolie. Odabirom ove haljine i stiliziranjem na sličan način, Sweeney i njezina stilistica Molly Dickinson htjele su jasno pokazati koliko cijene proslavljeni look prelijepe Jolie.

Plavokosa glumica sve je oduševila ovim stajlingom, a upotpunila ga je dramatično kraćom frizurom, bobom stiliziranim u blage valove, te elegantnim večernjim make upom, podsjetivši mnoge svojim izdanjem i na legendarnu Marylin Monroe.