FLYDUBAI IMA AKCIJU

Letovi do Šri Lanke i Indije po izuzetno povoljnim cijenama

20.01.2015 u 10:32

Bionic
Reading

U tijeku je akcija 'low cost' kompanije FlyDubai koja nudi povoljne povratne letove za Šri Lanku ili Indiju za samo 398 eura i to iz Zagreba, Beograda ili Sarajeva

FlyDubai trenutačno nudi jako povoljne cijene, ne samo za Dubai (povratne karte od 198 eura), već i za malo egzotičnije i udaljenije destinacije poput Šri Lanke ili Indije. Akcija je u tijeku za letove iz Zagreba, Beograda ili Sarajeva u Colombo ili u Gou, a cijena povratne aviokarte iznosi 398 eura.

Karte je moguće kupiti do 23. siječnja u 23:59 za letove od 23. veljače do 23. travnja (osim u periodu od 31. ožujka do 13. travnja). Povratne karte po cijeni 398 eura dostupne su za gotovo svaki dan u kojem se održavaju letovi u periodu trajanja akcije.

FlyDubaijem možete iz Zagreba i natrag iz Colomba tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Iz Zagreba u Gou možete utorkom i četvrtkom, a povratak je moguć nedjeljom.

Svi letovi imaju jedno zaustavljanje u Dubaiju. Cijena povratne karte je jednaka za polaske iz Zagreba, Beograda ili Sarajeva dok se dani polaska ponešto razlikuju.

U cijenu su uključene sve takse i check-in prtljaga do 20 kilograma te ručna do sedam kilograma.

Rezervacije i kupnja www.AvioKarte.COM.hr