STATEMENT KOMAD

Laskava je, a izgleda skupo: Ova Zarina suknja s razlogom osvaja pozornost

13.11.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Iz tjedna u tjedan na Zarine police ne prestaju pristizati komadi statement izgleda, a u friškim novitetima, s naglaskom na asortimanu party odjeće, posebnu pozornost osigurala je ova suknja dužine midi

Zarina nova midi suknja s printom i naborima izaziva pozonrost i to s dobrim razlogom. Pencil kroja, koji posebno laska figuri, ističe se detaljem bočnih pruga crne boje koje daju stilizirani učinak, dok satenska tkanina čini da izgleda poput komada koji stiže iz haute couture kolekcije.

No, bez sumnje, čar ove suknje leži u njenom printu koji uvelike podsjeća na japansku modu. Crni i crveni tonovi isprepliću se u igri boja koja ima sav smisao. Iako može djelovati previše 'umjetnički' zapravo je još uvijek riječ o pencil suknji prilično neutralnih boja.

Zarina pencil suknja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Što se tiče toga kako ju kombinirati, lako ju je zamisliti uz dodatke i komade u crnoj boji za idealan poslovni look, poput bluze i visokih čizama, džempera s visokim ovratnikom i slične komade.

Nakon što je svjetlo dana ugledala na Zarinoj web trgovini u Španjolskoj, u svega nekoliko sati ostala je dostupna u nekoliko veličina, dok za druge sada postoji lista čekanja. Njezina cijena iznosi 50 eura.