tip top vodič za najbolje darove ikad

Kupovanje poklona vas umara? Dajemo vam savjete da se snađete i izbjegnete sramotu

24.12.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Božić je idealno vrijeme kad svojim bližnjima kupujemo poklone i prisjetimo se sitnica koje su rekli da žele kroz godinu te ih vrhunski iznenadimo

Gužve nam stvaraju ogroman pritisak i umaraju nas do te mjere da više ni sami ne znamo koji poklon uzeti. Trebali biste imati vrhunsku strategiju kako bi maksimalno pogodili i razveselili svoje prijatelje i obitelj. Bitno je iznenaditi ljude koje volimo, stoga vam dajemo savjete kako biste to postigli na najbolji način! Napravili smo tip top vodič s kojim ćete zasigurno osigurati titulu najboljeg darivatelja poklona u svom društvu.

Funkcionalni poklončići - ne možete promašiti s time

Svi mi trebamo osnovne stvari ali ih se ne sjetimo kupiti jer eto, imamo bitnijih problema. To su male sitnice za koje shvatimo da su potrebne tek kad ih počnemo koristiti. Kavoljupci koji vole jutro započeti s finom, ukusnom kavom u svom domu - ali, nema toplog mlijeka ni pjene. Stoga pjenjača za mlijeko odradi fin posao. Ili osobi koja visi na mobitelu treba konstantno punjač? Nema frke, možete im nabaviti prijenosnu bateriju za punjač i mirni su. Isto tako u dućanu vidiš akcije - noževi na popustu, a baka je rekla da joj taman treba neki nož za rezanje mesnih narezaka za božićne blagdane. U svakom slučaju, morate slušati osobu i otprilike znate što im je potrebno, ali se nisu sjetili uzeti - i tu dobivate bodove za praktičnost.

Božićna lista želja od bližnjih

Ljudi koji prate i zapisuju svaki put kad netko nešto spomene kroz godinu su dar s neba. A sigurno i znate neke osobe koje dugo već žele neke stvari, ali ih još nisu uzeli. Pripreme kroz godinu nam olakšaju kasnije život, a njihovo zadovoljstvo će biti garantirano. Samo je bitno financijski se organizirati i naći prikladan poklon koji će ih oboriti s nogu. Stoga si možete pojednostaviti i pratiti tijekom godine, a kasnije sam izvadite liste i prisjetite se želja i proveselite se.

Mali, ali od srca

Ponekad je manje zapravo više - stoga ne možete ni promašiti s malim sitnicama ako vam je novčanik malo tanji ove godine. Samo je bitno da je od srca i da znate da će ta osoba to stvarno koristiti, a sve se ostalo lako se sredi. To može biti šalica s fora natpisom, velika bombonijera koju obožavaju, rokovnici za novu godinu ili knjige novih romana koje će oduševiti čitatelje.

Elegantniji i luksuzniji izbori

Ako se stvarno želite proslaviti i imate budžeta, pripremili smo vam super odabir za muškog ljubitelja dobrog, kvalitetnog viskija. Glenfiddich je popularan i znan kao jedan od najuspješnijih Škotskih viski brendova, poznati su i po vrlo starim serijama viskija, čije cijene idu poprilično visoko, toliko visoko da ti treba pozamašni kreditić da bi ga okusio. Glenfiddich single malt kolekcija kreće se od 12 pa sve 50 godina starosti. Na Tipsy.hr imaju zanimljivu ponudu ostalih viskija iz Glenfiddich Kolekcije.