'NEUSTRAŠIVA JE'

Kristen oduševila i Tonyja Soprana

29.11.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Glumac James Gandolfini s Kristen Stewart surađivao je na filmu 'Welcome to the Rileys'. Tony Soprano nije štedio riječi hvale o mladoj Amerikanki!

Gandolfini je s Kristen igrao u drami 'Welcome to the Rileys', a Bella iz 'Sumraka' jako ga se dojmila.

Nakon što ju je vidio u filmu 'On the Road', ekranizaciji romana 'Na cesti' Jacka Kerouaca, Gandolfini kaže da ćemo tek čuti za Kristen Stewart jer je neustrašiva i odvažna.

'Ona se ne boji nikakvih izazova. Luda je, ali na jedan pozitivan način. Hrabro bira uloge kojih se drugi boje. Kristen je puno više od te uloge u 'Sumraku'. Vjerujte mi što vam kažem, Kristen Stewart je ime za koje ćemo tek još čuti. Ona se tek otisnula u filmski svijet. Ona jasno zna što želi i to će i ostvariti', rekao je James Gandolfini koji je našim gledateljima najpoznatiji kao Tony Soprano iz TV serije Sopranos

Nedavno se pojavila vijest i da će se snimati nastavak filma 'Snjeguljica i lovac', no da redatelj Rupert Sanders s kojim je Kristen imala aferu neće biti uključen u taj projekt. Kristen je glumila Snjeguljicu, Charlize Theron Zlu kraljicu, a Chris Hemsworth je bio Lovac. Zanimljivo je da je u tom filmu Rupertova supruga Liberty Ross igrala Kristeninu majku.