POGREŠAN ODABIR

Kraljica s najviše stila ovog puta nije ispunila očekivanja: Izgleda kao da se odjenula za kuhanje, a ne za svečanu proslavu

07.01.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih kraljica. Poznata je po svom elegantnom i modernom stilu odijevanja koji se razlikuje od uvriježenog stila dama s kraljevskih dvora. Rijetko kad se dogodi da španjolska kraljica modno razočara, no ovog puta se nažalost dogodilo upravo to

Kraljica Letizia i kralj Filip VI bili su domaćini svečane vojne proslave povodom blagdana Sveta tri kralja ili Bogojavljenja u Kraljevskoj palači u Madridu. Proslava je to koja se tradicionalno održava svake godine, a kojoj prisustvuju brojna vojna lica.

Kraljica Letizia prošle je godine blistala u prekrasnoj kraljevsko plavoj haljini na preklop sa seksi prorezom, a o njenom je stajlingu tada brujio cijeli svijet.

Ove godine svojim odabirom stajlinga nažalost nije postigla isti efekt, kao ni reakcije. Umjesto elegantne haljine s dozom seksepila koja laska njenoj vitkoj figuri i koja bi, između ostalog, bila očekivani odabir za jednu ovakvu svečanu ceremoniju, 48-godišnja kraljica je odabrala stajling koji joj ne čini uslugu.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U bijeloj bluzi s gumbima na bočnoj strani i dugačkoj crnoj suknji koja skriva gležnjeve Letizia je izgledala poput profesionalnog chefa koji upravo planira kročiti nogom u svoju kuhinju, a ne poput španjolske kraljice čiji stil hvale modni stručnjaci diljem svijeta.

Riječ je o bluzi s potpisom brenda Maksu koju je lijepa kraljica uskladila s klasičnim crnim Magrit cipelama, crnom torbicom i Carolina Herrera pelerinom. Da je stajling potpuna katastrofa - daleko od toga, no da Letizia zna i može bolje - apsolutno da!