vječni trend

Kraljica Letizia nikada ne griješi: Odlično odijelo spojila je s najboljim cipelama sezone

16.05.2023 u 20:10

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIO GUTIÉRREZ / CONTACTOPHOTO / EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia i ovog je puta pokazala da joj je sako najbolji modni adut te ga je iskombinirala s izvezenim bluzom, idealnom kao osnovnim elementom garderobe

Kraljica Letizia, nakon što je nedavno posjetila Hrvatsku, stigla je na svečano otvorenje kongresa o mentalnom zdravlju 'Salud Mental Espana'. Za takve vrste događaja Letizia, koju mnogi itekako opravdano zovu kraljicom stila, redovito bira sako ili žensko odijelo.

Ovaj put španjolska kraljica iznenadila je krojem koji nije uobičajen u njenom ormaru. Umjesto klasičnog, uskog sakoa odabrala model kakav je trenutno jedan od modnih hitova. Riječ je o oversized modelu, nešto duljeg kroja i naglašenih ramena. I moramo priznati, savršeno joj stoji.

Sakou je pridružila krojene hlače mrkva kroja, a poseban detalj činila je i sama boja odijela. Nježna, pastelno ljubičasta pravo je osvježenje za proljetne dane. Uz odijelo koje dolazi s polica španjolskog brenda Bleis Madrida kraljica je kombinirala cipele s kojima je nemoguće pogriješiti. Riječ je o slingback sandalama u nude nijansi. Njezin izbor potpisuje brend Magrit shoes, također španjolski brend za kojim često poseže, a ove uvelike podsjećaju na one kakve je nosila princeza Leonor. Naime, slingback sandale slove za najudobniji izbor koji nudi obećava eleganciju, ali i lakoću nošenja. Stoga njihova popularnost ne iznenađuje.

Romantičnu notu stajlingu je dala i nježna, čipkom izvezena bijela bluza, kao i dijamantima ukrašene naušnice od ružičastog zlata.

  • +27
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: VANESA PANDZIC / CROPIX