laskav kroj

Kraljica Letizia fantastičnu haljinu nosi uz cipele oko kojih se uvijek lome koplja

22.11.2023 u 08:53

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U laskavoj haljini minimalističkog kroja i bezvremenskog dizajna kraljica Letizia još jednom nas je podsjetila da su klasika i čista elegancija u obliku male crne haljine bezvremenske

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe VI i kraljica Letizia predvodili su svečani događaj povodom 25. godišnjice novina 'La Razón' u Madridu. Tom prigodom kraljica Letizija, koju mnogi nazivaju u kraljicom stila, posegnula je za već viđenom haljinom i uspješno reciklirala svoju pobjedničku formulu.

Riječ je o minimalističkoj crnoj haljina s 'bardot' izrezom. Midi haljina uskog kroja istaknula je kraljičinu vitku figuru i pokazala da jednostavan i klasičan dizajn nema rok trajanja.

Haljinu koji je prvi put nosila prošle godine kada je Letizia nazočila dodjeli nagrada Macael u Almeriji kraljica je upotpunila metalik detaljima – zlatnom clutch torbicom (Magrit), sjajnim naušnicama te Aquazzura slingback sandalama otvorenih prstiju, modelu koji se ove godine ponovno vratio u modu. Taj trend iz 2000-ih jedan je od onih koji obožavate ili prezirete, a kraljica Letizia vješto ga je prigrlila.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'