KVALITETNI I PRISTUPAČNI

Korisnici odlučili: Ovo je pet najboljih beauty brendova na svijetu

11.12.2019 u 13:08

Bionic
Reading

Kao za brojne teme, popularni Reddit također je izvor najnovijih i najvećih savjeta o njezi kože i proizvodima na tržištu

U godini na zalasku korisnici Reddita razmišljaju o najboljim proizvodima svih vremena sastavivši listu od pet najboljih proizvoda koje godinama koriste.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je riječ o proizvodima s potpisom drogerijskih brendova istovremeno pohvaljenih od strane dermatologa.

CeraVe

CeraVe je kultni američki brend za njegu kože koji je veliku popularnost osigurao linijom proizvoda bez mirisa i s nemasnom formulom razvijenom s dermatolozima.

Ovaj amerićki brend, koji stvara kreme za lice i pranje namijenjene svim tipovima kože, opskrbljene su s tri esencijalna ceramida koji pomažu u zaštiti prirodne barijere kože, hijaluronskom kiselinom za cjelodnevnu hidrataciju i pametnom patentiranom tehnologijom isporuke kako bi se osiguralo kontrolirano otpuštanje sastojaka tijekom cijelog dana. Brend CeraVe ima pravi kult sljedbenika, osobito među osobama s kožom sklonom ekcemima i psorijazi.

Neutrogena

Kao svjetski brend broj jedan za njegu kože koji preporučuju dermatolozi, nije nikakvo iznenađenje da se Neutrogena pronašla na popisu najboljih brendova prema odabiru korisnika Reddita. Ovaj poznati brend proizvoda za njegu kože do danas je lansirao stotine proizvoda – od proizvoda za pranje lica sklonog aknama do proizvoda namijenjenih masnoj koži koji se po pristupačnim cijenama mogu nabaviti u svakoj bolje opskrbljenoj drogeriji.

Clinique

Osnovan 1968. godine nakon što je modna urednica upitala vodećeg dermatologa može li se stvoriti sjajna koža, američki brend Clinique i njegovi proizvodi postali su sastavni dio beauty rutine brojnih žena diljem svijeta. Idealni za osjetljivu kožu, svi proizvodi brenda testirani su na alergene i sto posto bez mirisa. Najpopularniji proizvod je krema Dramatically Different koja se u svijetu proda svakih pet sekundi.

Glossier

Osnovan 2014. godine od strane beauty urednice Emily Weiss, brend Glossier s godinama je učvrstio svoj status omiljenog beauty brenda generacije Z.

Maskara za obrve Boy Brow postala je Glossierov najprodavaniji proizvod, a njihov prvi parfem 'You' postao je veliki hit 2018. godine osvojivši nagradu za najbolji parfema od strane organizacije The Fragrance Foundation.

Cetaphil

Beauty brend Cetaphil u SAD-u je iznimno popularan, osobito kod populacije s osjetljivom kožom jer su njihovi proizvodi posebno formulirani za pružanje učinkovite njege kože različitih tipova i stanja. Za kožu sklonu aknama Cetaphil sredstvo za čišćenje pokazalo se savršenim na putu do čiste kože za brojne korisnike.