ZOV DIVLJINE

Kolinda Grabar Kitarović u neočekivanom i odvažnom stajlingu koji je nemoguće ne primijetiti

06.07.2020 u 08:35

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju je sa suprugom Jakovom izašla na biralište u Osnovnoj školi Matka Laginje u Zagrebu. Dok se Jakov držao provjerene elegancije, bivša je predsjednica za ovu prigodu odabrala odvažni uzorak koji je za vrijeme mandata izbjegavala u širokom luku, i nije pogriješila

Tijekom dana odluke na biralištima diljem Hrvatske očekivala su se brojna aktualna i umirovljena politička lica, a jedno od njih bilo je ono Kolinde Grabar Kitarović. Bivša predsjednica RH stigla je u društvu svog supruga, Jakova Kitarovića, s kojim je strpljivo ispozirala fotografima, a mnoge je iznenadila njezina promjena modnog stila otkako je napustila Ured na Pantovčaku.

Grabar Kitarović se za ovu prigodu odlučila za lepršavu midi suknju upečatljivog leopard uzorka koju je umirila jednostavnim crnim sakoom s patentnim zatvaračem i crnim salonkama s blok potpeticom. Odabrala je i torbicu u jarko žutoj boji s kojom je ranije nismo imali priliku vidjeti, a koja je stajlingu dala dozu svježine.

Zna Kolinda da je samo jedan modni detalj dovoljan da cijela prostorija ima oči uprte u nje, a vječni leopard uzorak nikada ne neće razočarati.

Ovaj odvažni životinjski print koji slovi za modni klasik bivša predsjednica je sramežljivo nosila za vrijeme mandata, točnije svega dva puta.

  • +7
Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom izašla na biralište Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovicć

U studenom 2018. Grabar Kitarović je na obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu privlačila poglede u elegantnoj dnevnoj kombinaciji. Tijekom susreta s francuskom predsjednikom Emmanuelom Macronom nosila je kaput u bež boji koji je začinila štiklama s leopard printom koje su bile pun pogodak.

Drugi put bilo je to u prosincu prošle godine, kada je na koncert Tomislava Bralića i klape Intrade stigla u vrlo ležernom izdanju - trapericama i majici leopard uzorka.