NEMA ZIME

Ključni komadi odjeće koje treba imati svaka žena

03.02.2014 u 09:51

Bionic
Reading

Prepun vam je ormar, a opet ima jutara kad vam se čini da nemate što obući? Možda je vrijeme da se opremite s nekoliko ključnih komada odjeće koji će vas uvijek spašavati

Bijela košulja

Ispod pulovera ili vestice, možda sakoa, ništa ne može djelovati elegantnije od bijele košulje. A i ako vam je vruće na nekom mjestu, najelegantnije je ostati upravo u košulji. Nemojte misliti da je bijelu košulju jednostavno naći – mora vam pristajati na ramenima, ne smije se otvarati na grudima, rukavi moraju biti dovoljno dugi… Želimo reći – uzmite si malo vremena, dajte si truda – još traju sniženja, isplati se kupiti takav jedan klasik.

Kožna suknja

O vama ovisi kakvu dužinu želite, ali kožna suknja je kožna suknja i budite sigurni da će vas često dobro poslužiti dodate li je u ormar.

Klasična vestica

To su one dobre stare vestice na kopčanje s puno gumbića, s okruglim ili blagim V izrezom oko vrata, a najklasičniji modeli sežu do pola bokova. Ništa jednostavnije za nositi na dolčevitu, košulju, majicu bez rukava. Za apsolutno sva godišnja doba.

Točkice

Tunika, haljina, pulover – točkice su, čini se, oduvijek u modi. Crno bijele su bezvremenska klasika, dućani uvijek vrve njima. Možda da svom ormaru napokon dodate (još jedan) točkasti komad.

Baloner

Ah, klasika, dobra stara klasika, i – baloner. Sjetimo se osamdesetih, kada su se nosili duži modeli sa šišmiš rukavima… ali iz mode nikad nisu izašli. Ne morate kupiti Burberry original, ali neku inačicu morate posjedovati.



Klasične ravne gležnjače

U crnoj ili boji devine dlake, i to je jedan bezvremenski klasik, odličan za duga hodanja gradom, putovanja… udobne su, ako su kožne u njima noga 'diše', a dobro izgledaju na hlače, traperice, dugu suknju.

Torbica koja se nosi u ruci

Tako su to nosile naše bake, male torbice u ruci koje stil znače. To je modni dodatak koji može podiže cijeli styling!

I za kraj... crveni ruž

Možda ćete ga doista rijetko nositi, ali kad vam se prohtije staviti ga, to će definitivno biti vaš dan.