ide uz sve

Vrući trend sezone: Zbog ove suknje odbacit ćemo traperice

06.02.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Jednako topla i lako nosiva kao traperice, ali puno ljepša, trendi kožna suknja zaslužuje mjesto u svakom ormaru - i predstavlja najbolju alternativu svakodnevnim hlačama u proljeće

Suknje su puno više od obične odjeće, one su svojevrstan izraz stila i osobnosti. Svestrane i trendi, pristaju različitim prilikama, a uz to beskrajne mogućnosti stiliziranja jer različite duljine i materijali omogućuju brojne kombinacije.

Suknja kao ikonski modni komad postoji već stoljećima, počevši od jednostavne haljine u 15. stoljeću, a od tada je suknja sastavni dio promjenjivih modnih ciklusa koji se mijenjaju.

Rock trend ove sezone jasno je definiran, a trendi kožna suknja neizostavan je element svakog ormara. Bilo u klasičnoj crnoj ili u drugim tonovima kao što su smeđa ili tamnocrvena - kožna suknja odiše cool prizvukom i stilom te daje svakom looku sofisticiranu notu. A dizajneri se slažu: modne piste za kolekcije proljeće/ljeto 2024. pokazale su kožnu suknju u svim njezinim oblicima i stilovima. Dok se Givenchy odlučio za elegantnu dugu varijantu u crnoj boji, Acne Studios predstavio je upečatljivu mini suknju u bordo boji.

Loewe se pak odlučio za smeđu verziju srednje duljine slobodnog kroja, a u Hermèsovoj kolekciji modnom su pistom prošetale manekenke u smeđim i tamnocrvenim kožnim suknjama.

Kožna suknja ili suknja s izgledom kože apsolutni je klasik koji najkasnije do 2024. godine više ne bi trebao nedostajati ni u jednom ormaru. Svakom outfitu daje ležernost i istovremeno daje dašak elegancije. Uz to, kožna suknja nije nužno vezana jedno godišnje doba, a kožna suknja, bila izrađena od prave ili umjetne kože komad je koji će trajati godinama.

Modni trend za proljeće: Kako kombinirati trendi kožnu suknju

S kožnom suknjom teško je pogriješiti. Zimi uz ovaj odjevni komad savršeno pristaju kardigani, vuneni puloveri, bluze i saki. Look se potom zaokružuje gležnjačama, loafericama ili višim čizmama. Važno je stvoriti napetost i sofisticiranost u mješavini materijala. Koža ima seksi ugođaj, stoga ju je najbolje kombinirati s kontrastnim materijalima poput vune, trapera i kašmira Naravno, opcija je i koža na kožu, što djeluje posebno zavodljivo.

Kožnu suknju ljeti se može stilizirati uz sandale ili tenisice te je kombinirati uz široku majicu, top ili prozračnu lanenu bluzu. Prepustite se eksperimentiranju s različitim stilovima i brzo ćete primijetiti kako se trend suknji za 2024. može jednostavno i svestrano kombinirati. Nije ni čudo zašto ga ttako snažno vole modni profesionalci.

  • +9
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo