MODNA ESKALACIJA

Kendall Jenner uzvratila Stephanie Seymour

17.06.2016 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon što je 47-godišnja svjetski poznata manekenka Stephanie Seymour odabrala neke ne pretjerano laskave riječi kako bi opisala trenutni status Kendall Jenner i Gigi Hadid, mlada zvijezda društvenih mreža uvrijeđeno joj je odgovorila

Stephanie Seymour nedavno je u šali komentirala kako nikako ne bi nazvala Kendall Jenner i Gigi Hadid supermodelima, već možda suvremenijom titulom - 'in kujama'. Kendall Jenner na svom je blogu imala nešto reći o tome.

'Ako želiš da se maknemo iz našeg trenutka, nemoj ni ti stajati u našem! No ako ti je cilj biti internetska nasilnica, onda ću se braniti', napisala je Kendall Jenner te dodala kako trenutna generacija manekenki uopće ne pokušava ništa ukrasti od Stephanie Seymour ili biti slična njoj.


'Zapravo sam je gledala kao idola. Ona ima kćer! Kladim se, kad je rekla da smo 'trenutne kuje', nije zamišljala da bi netko na takav način javno sramotio njezinu kćer', komentirala je Kendall Jenner.

Kendall Jenner na kraju je dodala kako ne smatra da to što nju nazivaju supermodelom išta oduzima prošlim supermodelima.

'Postoje supermodeli koji mi daju savjete i podižu mi samopouzdanje. To je fino ponašanje i ja u potpunosti namjeravam biti pozitivan utjecaj na sve one koji su mlađi od mene ostatak svog života', zaključila je Kendall Jenner.