ponavljanje outfita

Kendall Jenner u vamp izdanju prošetala haljinu koju je nosila Marion Cottilard davne 2008.

13.03.2023 u 21:31

  • +9

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Moda na crvenom tepihu i zabavi nakon dodjele Oscara uvijek probudi zanimanje javnosti, a outfiti holivudskih zvijezda u svima bude nekakva mišljenja. Upravo takav outfit je i onaj koji je odjenula Kendall Jenner, odnosno ponovljena haljina glumice Marion Cottilard

Vraćanje trendova iz devedesetih natrag u modu ove je godine najjači trend, a mlada Jennerica to zna bolje od ikog. Ipak, posegnula je haljinom iz 2000-ih te oduševila izdanjem na zabavi nakon dodjele nagrade Oscar. Kendall Jenner vratila se 15 godina unatrag i na party odjenula haljinu koju je nosila Marion Cottilard u noći kada je dobila svoj prvi zlatni kipić.

Uspješna manekenka privukla je poglede u svjetlucavoj brončanoj haljini prekrivenoj ljuskama sirene, a najveći ljubitelji i poznavatelji mode na crvenim tepisima Oscara prepoznali su haljinu koju je 2008. nosila glumica nagrađena za film 'Život u ružičastom'.

Haljinu s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera nosila je Marion Cottilard, no u prljavobijeloj nijansi.

Posebna haljina iz dizajnerove haute couture kolekcije proljeće/ljeto 2008. ukrašena je 3D detaljima koji naglašavaju grudi, a ostatak haljine prekriven je ljuskama pa su djevojke u tim haljinama izgledale poput sirena. Kendall Jenner odabrala je brončanu, a nagrađena glumica svijetlu nijansu pa je tako moguće vidjeti kako boje utječu na različiti dojam kreacije.

  • +6
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok je Cottilard haljinu stilizirala uz nekoliko zlatnih ogrlica i elegantne kovrče u stilu starog holivudskog glamura, Jenner je podigla kosu u visoku punđu iz koje su dva prednja pramena lagano padala niz lice.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA