SVE JE IZNENADILA

Kći Johnnyja Deppa osvanula u kultnom izdanju njegove bivše djevojke

22.02.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Lily-Rose Depp odala je počast jednom od najpoznatijih svjetskih supermodela koji je, sasvim slučajno, bivša djevojka njezina slavnog oca

Za naslovnicu proljetnog izdanja časopisa i-D, 23-godišnja kći Johnnyja Deppa pozirala je u toplesu odjevena u traperice francuskog Chanela, a u sklopu modnog editorijala rekreirala je kultno izdanje britanske ikone stila iz 90-ih.

Na londonskoj zabavi modne agencije Elite godine 1993. legendarna Kate Moss pojavila se u potpuno prozirnoj haljini s ovim izdanjem ušavši u modnu povijest.  

Poput Moss, Deppova nasljednica za potrebe editorijala časopisa i-D pozirala je u gotovo identičnom izdanju, s cigaretom u ruci za potpuno rekreiranje ovog modnog trenutka.

I dok je kultnu, prozirnu haljinu Kate Moss dizajnirala Liza Bruce, za verziju viđenu na Lily-Rose Depp pobrinuo se dizajner Martin Keehn.

Lilyn otac i britanska ikona stila hodali su od 1994. do 1998. godine, a prošle godine Kate je ponovno stupila u kontakt s holivudskom zvijezdom, kao ključni svjedok u njegovoj sudjskoj parnici s bivšom suprugom Amber Heard.

Poput mame, francuske kantautorice Vanesse Paradis, Lily-Rose Depp nastupa u ulozi zaštitnog lica modne kuće Chanel, a brojni s nestrpljenjem iščekuju premijeru nove serije HBO-a, 'The Idol', u kojoj Deppova kći ima glavnu ulogu.

  • +4
Lily-Rose Depp Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Raffin / Alamy / Alamy / Profimedia