DETALJI ČINE RAZLIKU

Kate Middleton više ne nosi samo dosadne, bež cipele, svoju kolekciju cipela obogatila je odvažnim primjercima

07.07.2022 u 08:57

Bionic
Reading

I dok pojedine odjevne komade nerijetko uspijeva rasprodati brzinom svjetlosti, ista pozornost često se ne pridaje cipelama Kate Middleton

Baš kao što je slučaj s haljinama, 40-godišnja vojvotkinja od Cambridgea može se pohvaliti zapanjujućom kolekcijom štikli u ormaru, a posljednjih mjeseci prigrlila je odvažne primjerke, u rasponu od hrabrih boja do svjetlucavih detalja.

Ovoga tjedna Kate je impresionirala fashionistice svojim modernim, dvobojnim štiklama Alessandre Rich s dodatkom remenčićima kakve je nosila na Wimbledonu, uparivši ih s plavim haljinom na točkice.

  • +2
Kate Middleton na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Kako je primijetila britanska modna stručnjakinja Miranda Holder, Kate se sve više odmiče od klasičnih salonki nijanse nude kojim nerijetko zaokružuje svoje stajlinge na kraljevskim angažmanima.

‘Njezine ​​vitke noge izgledale bi fantastično u bilo kojoj cipeli, no ona je u posljednje vrijeme postala još samouvjerenija po pitanju svojih modnih odabira, odlučivši se za upečatljiviju obuću koja i dalje savršeno nadopunjuje njezin izgled. Njezine štikle u zadnje vrijeme mogle bi se pisati kao 'statement' modeli, ali još uvijek su u tonu s ostatkom njezine odjeće. Cipele su poput interpunkcijskog znaka jer daju ton cijelom izgledu’, riječi su poznate stilistice.