traper + cargo

Kate Bosworth trendi hlače od 50 eura nosi uz hit košulju sezone

28.04.2023 u 15:13

  • +6

Kate Bosworth

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Ove sezone svi su poludili za cargo modelima hlača, ali i za omiljenim materijalom radničke klase prošlog stoljeća. Glumica Kate Bosworth odlučno je 'isfurala' dva trenda, a odluka je pala na cargo hlače popularnog španjolskog high street brenda

Plavokosa glumica prigrlila je trendove ove sezone i odlučno ih odlučila kombinirati u jedan casual, ali jako cool outfit. Za šetnju s partnerom Justinom Longom, Kate Bosworth je odjenula svijetle cargo hlače s upečatljivim džepovima, kratku bijelu majicu i preko nje traper natkošulju. Pazeći na kontraste i poigravajući se s trendovima, Bosworth je stvorila kombinaciju koju vrijedi kopirati!

Idealne cargo hlače pronašla je u Mangu, a mnoge će razveseliti činjenica da je njihova cijena vrlo prihvatljiva - dođu svega 50 eura! Ne zvuči puno za hlače koje ćete moći nositi u različitim stylish kombinacijama, zar ne?

Svijetle boje hlača i majice 'oživjela' je plavom traper natkošuljom koja je dala slojevitost cijelom outfitu. Natkošulje su sjajan komad za prijelazna razdoblja, a one napravljene od trapera lako će se uklopiti u različite outfite koje nosite tijekom cijele godine. No, ukoliko niste obožavatelji traper natkošulja, ovaj komad možete zamijeniti i kožnom jaknom ili, primjerice, 'bombericom' za izrazito cool efekt.

Mango cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz to, odabrala je zlatan nakit: lančić s upečatljivim zlatnim medaljonom te popularne naušnice 'ringiće'.

Ovaj jednostavan outfit nije zakomplicirala ni odabirom obuće pa je tako obula jednostavne bijele tenisice u kojima je s lakoćom šetala ulicama grada.