IDEALAN SPOJ

Kargo hlače nisu rezervirane samo za tenisice, a ovi stajlinzi to i dokazuju

14.04.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Uzmite dva znamenita komada iz prošlog stoljeća, uparite ih i dobit ćete savršen modni spoj - barem ako je suditi po stajlinzima ljubiteljica mode s Instagrama

Ciklička narav modne industrije redovito rezultira povratkom odbačenih trendova i vraćanjem donedavno popularnih u ropotarnicu povijesti.

Ove sezone, baš kao i prethodne, trend kargo odjevnih komada na čelu s hlačama ne pokazuje znakove stajanja. Široke i pratkične zahvaljujući velikim džepovima, kargo hlače s razlogom su postale omiljenim komadom pri slaganju casual stajlinga, no iako ih većina dama najradije kombinira uz trendovske modele tenisica, ove hlače u stanju su posebno zablistati u paru s visokim potpeticama.

  • +6
Ponuda cargo hlača u Zari Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dokazuju to posljednjih tjedana brojne fashionistice s Instagrama, uspješno razbijajući muževni dojam koji ove hlače prirodno emitiraju.

Poput njih, sandale s petom od oko 7 ili 8 centimetara i blago kvadratnog potplata uživale su veliku popularnost u eri 90-ih i s početkom nultih godina, a u brojnim stajlinzima savršeno se nadopunjuju.