NA DODJELI NAGRADA

Kao u kultnom filmu: Zanosna Michelle Pfeiffer zablistala u bijelom odijelu

29.01.2024 u 09:39

  • +3

Michelle Pfeiffer

Izvor: Profimedia / Autor: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sa suprugom Davidom E. Kelleyjem, slavna Michelle Pfeiffer obilježila je novu dodjelu nagrada Environmental Media Association (EMA) u Los Angelesu

Poznata holivudska glumica oduvijek njeguje elegantan stil sa senzualnim elementima, poput lika Elvire Hancock koji je 1983. godine zaigrala u danas kultnom filmu 'Lice s ožiljkom'.

Njezino kultno izdanje Pfeiffer je naizgled oživjela dok je u subotu prisustvovala gala dodjeli nagrada Environmental Media Association u Los Angelesu.

Za tu prigodu, ali i svoje rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu, predstavila je osvježenu verziju Elvirinog moćnog kompleta u bijeloj boji.

  • +2
Michelle Pfeiffer i David E. Kelley Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nezaboravno izdanje iz filma prilagodila je današnjim stilskim standardima odabirom lepršavih hlača širokih nogavica, umjesto tadašnje suknje s visokim prorezom. Elegantnom odijelu dodala je svilenu bluzu obrubljenu čipkom, a ona se nazirala ispod sakoa bez dodatka jastučića na ramenima, kao što je slučaj s verzijom iz 80-ih.

Potpuno bijeli look finiširala je crnim dodacima, uključujući predimenzionirani crni kožni clutch i salonke s vrhom u špic.

Moćna odijela posljednjih godina čest su odabir 65-godišnje Pfeiffer u brojnim prigodama.

U studenom prošle godine pojavila se u emisiji 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' odjevena u kanadski smoking uparen s crnom dolčevitom i čizmama s platformom, a mjesecima prije toga odlučila se za još jednu iteraciju - crni blejzer od baršuna u paru s maksi suknjom.

  • +4
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia