'PRINCESSCORE'

Kao stvorene za moderne princeze: Neodoljive haljine nadahnute popularnom serijom viđat ćemo posvuda

09.04.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Popularna serija 'Bridgerton' oduševila je gledatelje diljem svijeta, a romantične haljine kakve smo mogli vidjeti na glavnim junakinjama posve su očarale zaljubljenice u modu

S porastom temperatura uvijek rastu i naše želje za promjenom imidža. Pa ako je i vama već sad dosta comfy stajlinga koji uključuju udobne trenirke, hudice ili tajice, onda će i vas oboriti s nogu najnoviji trend nazvan princesscore budući da se radi o ženstvenim haljinama golih ramena i sa šarmantnim puf rukavima.

Najromantičniji modni trend u 2021. upravo uključuje haljine kakve bi nosile moderne princeze.

  • +6
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o najromantičnijem modnom trendu u 2021. godini koji je bez sumnje nadahnut jednom od hit serija Bridgerton, a odnosi se na nježne, prozračne haljine koje kao da su izronile iz nekih prošlih vremena.

Ovaj trend već je očarao poznate modne influencerice među kojima i manekenku Kendall Jenner koja je nedavno na svom Instagram profilu zablistala u bajkovitoj haljini s uzorkom cvjetića koju potpisuje brend Rodarte.

Haljine koje bude romantičnu stranu zadivile su i druge slavne ljepotice koje su rado uskočile u lepršave kreacije na društvenim mrežama pa tako hashtag #princesscore ima više od 17 tisuća postova.

Trend su podjednako prihvatili ne samo poznati dizajneri već i svima pristupačni high street brendovi.

Kako nositi ovakve haljine? Strogih pravila nema pa ih slobodno kombinirajte s tenisicama, espadrilama, birkenstockicama, natikačama...