VIŠE NEMA TAJNI

Kakve frizure 'tamo dolje' furaju slavne ljepotice?

09.05.2013 u 09:35

Bionic
Reading

Brazilska depilacija ili samo djelomična depilacija, izbjeljivanje dlačica ili pak ukrašavanje 'vajazzlingom' i piercingom samo su neki od brojnih načina ukrašavanja intimne zone. Međutim, kako je nedavno istraživanje pokazalo, muškarce najviše pale prirodne frizurice. Ovoga puta slavne holivudske face, od Jennifer Aniston, Sienne Miller pa sve do Kate Winslet, otkrivaju kakve frizure 'tamo dolje' najviše vole i prakticiraju

Brazilska depilacija vrlo je popularna među ženama, a premda su se u posljednje vrijeme u medijima pojavila razna upozorenja kako brazilska depilacija baš i nije tako bezopasna, mnoge žene smatra ju je najpraktičnijom i najurednijom. Upravo brazilku fura i Jennifer Aniston.

Tako je jednom prilikom Gossip Rocks objavio kako je Jenn 'doslovce opsjednuta' tom frizurom 'tamo dolje'. 'Jednom je čak nazvala i htjela zakazati termin za depilaciju, iako ondje dolje doista ničega nije bilo za depilirati. Inzistirala je na depilaciji i natjerala me da joj depiliram golu kožu', otkrila je jednom prilikom Dawn Daluise, vlasnica salona za uljepšavanje Dawn Daluise Skin Refinery u Los Angelesu.

Glumica Kate Winslet pak preferira depilaciju prilikom koje se na sredini intimnog područja ostavlja crtica na sredini. Međutim, upravo je ta Kateina intimna frizurica predstavljala problem prilikom snimanja filma 'The Reader' za koji je trebala ostaviti potpuno nedepiliranu intimnu zonu. 'Moram 'tamo dolje' uzgojiti dlačice. No zbog prakticiranja depiliranja godinama, kao što znaju sve djevojke te dlačice nikada ne narastu tako guste kao prije. Za potrebe snimanja tog filma čak su mi napravili i 'periku' za intimnu zonu jer su se bojali kako mi dlačice neće dovoljno narasti', svojevremeno je Kate rekla za Allure.

Lucy Lawless, najpoznatija po ulozi Xene, princeze ratnice, u filmu 'Spartacus: Blood in the Sand' snimala je golišave scene, a iako joj je ekipa iz filmske industrije također napravila periku za intimnu zonu, sama Lucy je priznala kako joj ta perika nikada nije bila potrebna. 'Pomalo mi je neugodno, no sve što vidite u tom filmu je prirodno', rekla je za New York Magazine Lucy, koja očito prakticira posve prirodnu frizuru 'tamo dolje' bez nepotrebnih intervencija.

Američka glumica, komičarka i voditeljica showa 'The View' Sherri Shepherd intimnu zonu nije uređivala punih trideset godina te je prakticirala posve prirodan izgled. No za vrijeme posjeta Brazilu prije nekoliko godina odlučila se za drastičan potez te isprobala brazilsku depilaciju. 'Udana sam 12 godina, a kada si u braku ne moraš depilirati ni bikini-zonu', rekla je Sherri jednom prilikom. Svoju prvu brazilsku depilaciju Sherri je izvela pred televizijskim kamerama, a kasnije je rekla kako je cijeli proces 'bolio više od rađanja djeteta'.

Lijepa glumica Sienna Miller prakticira već dulje vrijeme brazilsku depilaciju, no ta njezin intimna frizurica predstavljala joj je problem za vrijeme snimanja filma 'Hippie Hippie Shake' čija se radnja odvija u 60-im godinama prošlog stoljeća. 'Siennina intimna zona naknadno je digitalno obrađena, dajući joj bujniji grmić', pisao je svojevremeno FemaleFirst.

Glumica Jennifer Love Hewitt gostujući u showu 'Lopez Tonight' otkrila je kako intimnu zonu ukrašava ne samo frizuricama, već i sve popularnijim vajazzlingom. Naime, osim brazilske depilacije, Jenn područje 'tamo dolje' voli ukrasiti i kristalima Swarovski dajući svojoj intimnoj zoni doista poseban look.

Nedavno je pak Gwyneth Paltrow privukla sve poglede na sebe kada se na crvenom tepihu pojavila odjevena u haljini dizajnerskog potpisa Antonija Beradija, a prozirni materijal otkrio je značajan dio draži. Međutim, budući da je haljina više skrivala nego pokrivala, Gwyneth je morala urediti frizuru 'tamo dolje' kako kroz haljinu ne bi nešto provirilo. Ispod haljine nije mogla nositi gaćice pa je u posljednji tren posegnula za britvicom te si malo uredila frizuru. Kako je sama glumica priznala u televizijskom showu Ellen Degeneres, inače 'tamo dolje' njeguje frizuru 70-ih, no zbog dizajnerske haljine morala ju je malo skratiti te je netom prije izlaska na crveni tražila britvicu.