ZGODNA KELLY

Kakva transformacija: Nekad je muku mučila s kilogramima, a sad izgleda ovako

12.10.2020 u 19:15

Bionic
Reading

Kelly Osbourne, kćer legendarnog rokera Ozzyja Osbournea, frontmena Black Sabbath, oduvijek je ratovala s kilogramima, no sad se može pohvaliti fantastičnom figurom koja ostavlja bez daha

Kelly (35) koju svi pamte kao buntovnu tinejdžericu u popularnom MTV-jevom realityju 'Osbourneovi', godinama se borila s kilogramima koju su joj se nakon drastičnih dijeta uvijek vraćali.

No u posljednje vrijeme, prezenterica, voditeljica i modna dizajnerica koju na Instagramu prati nevjerojatnih 2.2 milijuna pratitelja redovito oduševljava svojim neobičnim modnim stilom, efektnim kombinacijama inspiriranima pin upom, rockom i ženstvenim komadima koji laskaju njezinoj nikad vitkijoj figuri.

Sve to Kelly vješto i s puno stila iskombinira pa ne čudi da njezina vojska fanova raste iz dana u dan.

Kćer 'Princa tame' doista nikad nije bolje izgledala i sad smjelim kombinacijama pokazuje liniju koja izaziva zavist.

Kelly Osbourne Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kelly je mnoge iznenadila i svojom nevjerojatnom figurom koju je dodatno naglasila pripijenim sakoom, dubokim dekolteom, skinny trapericama i štiklama, a nije trebalo dugo čekati na bezbrojne komplimente koji su vrlo brzo uslijedili na društvenim mrežama.

Kako se ranije pisalo, Osbourne je skinula čak 40-ak kilograma, pridruživši se tako drugim poznatim kolegicama, slavnoj Adele i komičarki Rebel Wilson koje su se potpuno transformirale i sad su neprepoznatljive.

U jednoj ranijoj objavi na Instagramu, Kelly se pohvalila kako sad nosi veličinu 34-36, a već nekoliko godina drži se zdravog načina života bez alkohola i opijata.

Osim što je prihvatila veganski način prehrane i povremeno postila, priznala je i da se prije dvije godine podvrgnula operaciji resekcije želuca što joj je pomoglo smršavjeti.

'Nije me briga što ljudi misle. Napravila sam taj zahvat. Riječ je o manje invazivnoj operaciji od klasične ugradnje želučane prijemosnice. Preoblikovali su mi trbuh što je utjecalo i na manju proizvodnju hormona gladi. Ali naravno, to ništa ne vrijedi ako se ne hranite zdravo i ne vježbate', objasnila je tad Kelly.