NAJBOLJA DOGAĐANJA U SVIBNJU

Kako osvojiti curu u 5 dejtova?

28.04.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Osvojiti njezino srce nije lako. Možda čak najteži dio je izdvojiti se u moru muškaraca koji žele samo jednu stvar od žene. Kako svojoj simpatiji pokazati da si puno više?

Žene prije svega žele gospodina, nekoga tko zna što radi (ili se barem pravi da zna što radi dok ga ne prokuže). Dok se muška zainteresiranost prvo javlja u preponama, ženama se prvo mora osvojiti ‘glava’. Izdvojili smo pet najboljih događanja u svibnju kako biste već sad mogli napraviti plan osvajanje njezine glave, a na kraju garantiramo da ćete osvojiti i - srce.

Svaki rat ovisi o tome koliko imate dobar plan. Pa krenimo redom.

1. Pablo Francisco (04.05. – Dom sportova)

Prvi spoj je uvijek ispipavanje terena i probijanje leda, a to može biti kritičan trenutak. Mnogi naprave grešku i pozovu u kino, u kojem se ne može razgovarati, a fokus vam mora biti prema ekranu. Preporučujemo odlazak na definitivno najsmješniji događaj godine koji nam stiže u Zagreb. Svjetski poznat komičar Pablo Francisco dolazi u Dom sportova 4. svibnja i zašto ti moraš probiti led kad profesionalni komičar to može odraditi za tebe?

Dva sata smijeha, grčevi na licu nakon predstave, bol u trbušnim mišićima - samo je mali dio toga što ćete iskusiti zajedno. Nakon takvog ice-breakera garantiramo drugi spoj!

2. Tjedan dizajna (09. – 14. 05.)

Ok, pokazao si joj da voliš humor i zafrkanciju te da s tobom nikad nije dosadno. Sad je vrijeme za drugi spoj, na kojem ćeš pokazati da pratiš događanja u gradu i svoju raznovrsnost. Tjedan dizajna je pun predavanja, panela, radionica, prezentacije, pop-up trgovina i gostovanja nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera. Prije dejta skupi malo informacija kamo je vodiš pa tu i tamo ubaci nešto što si pročitao na Wikipediji.

3. TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.  (15.05.)

Za treći dejt najpametnije je posjetiti predavanja TEDx u Lisinskom. Najinspirativniji događaj 2017., kako ga nazivaju, predstavit će ideje vrijedne širenja kojima žele pokrenuti bolju budućnost naše zajednice.

Probajte naletjeti na dva predavanja pa se 'izgubiti' na kavu u bircu do dvorane i razgovarati o budućim planovima ;)

4. Hrvatska Tattoo konvencija ZAGREB 2017. (19.05.-21.05.)

Nasmijao si je, pokazao si da si 'urban', odveo je u Lisinski… Sad treba skroz okrenuti priču! Odvedi je na Tattoo konferenciju! Majstori iz regije predstavit će svoje radove i na licu mjesta odraditi još neke svoje tetovaže. Ovo je super mjesto za priču o tabu temama, tetovažama za koje možda nisi znao da ih ima ;) Tko zna, ako su prva tri dejta dobro prošla, možda čak da napravite neku zajedničku tetovažu? (Ni slučajno nemoj, jesi lud?! Prošla su tek četiri dejta, alo!)

5. 21. Cest is d´best (31.05.-04.06.)

Na petom si dejtu, sad već imate manje tema što se tiče upoznavanja i možda je vrijeme da počnete stvarati svoje priče. Šetnja po Cest is d´bestu je najbolje što možeš napraviti dok vas oduševljavaju ulični zabavljači iz cijelog svijeta. Nemoj ispasti škrtica i ako vam se svidio koji zabavljač, baci mu nekoliko kuna u škrabicu i podrži scenu.

Eto, mi smo napravili plan, a na tebi je da kreneš. Što čekaš? Pošalji joj poruku: ‘Hej, vodim te na stand up, jesi za ;)'

Sretno!