FORA IDEJE

Kako nositi crno i izgledati zanimljivo

03.01.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Mislili ste da je nositi crno od glave do pete jednostavno, da je to karta za bezvremenski izgled kojim je nemoguće promašiti? Možda, ali 'crni' styling može izgledati dosadno! No možete ga učiniti zabavnim – evo kako

1.Nosite peplum
Crne hlače i crni peplum top pokazat će, upravo zbog volana na bokovima, da pratite trendove, igrate se stilom, niste jednostavni i nikako dosadni, znate što je ženstveno odijevanje. Još uz štikle, chic izgled zajamčen.

2.Krzno
I samo minimalni dodatak krzna može 'podignuti' cijelu crnu kombinaciju. Neki idu korak dalje, pa tako primjerice američka stilistica slavnih Olivia Palermo zna isfurati crni pulover od umjetnog krzna i povrh toga crni krzneni kaput.

3.Remen
Crno samo po sebi čini mršavijim, a taj učinak možete dodatno postići još i remenom oko struka. Ako je sa zlatnom kopčom, bit će vrlo dojmljivo.

301287,302393,304447,302066
4.Malo grafičke igre
Uz crne hlače i ispod crne jaknice, sjajno će izgledati crna majica s nekim bijelim otiskom. Upravo će taj bijeli detalj odigrati glavnu ulogu u kul izgledu.

5.Resice
Još jedan trend koji je lako zavoljeti, upravo zato što crnom stylingu dodaje onu potrebnu dozu ekstravagancije. Resice nikad nisu dosadne, a mogu se nositi na svakom odjevnom komadu i/ili modnom dodatku.

6.Rock chic detalji

Crne traperice, poderane na koljenima, kožna jakna, crna majica s nekim otiskom, recimo, isplaženog jezika Rolling Stonesa. Uz to jedne gležnjače sa zakovicama ili metalnim kopčama – o, ovo neće biti dosadno!

7.Prozirno

Prozirni rukavi, detalj oko struka, tajice sa strane, dekolte – ovo je sigurna karta za seksipil bilo da se radi o haljinama, bluzama, majicama.

8.Modni dodaci
Marama, kožna torba, niz dugih ogrlica – sve to zajedno sigurno će razbiti dosadan outfit.

9.Zakovice
Nizovi zakovica jedino na crnim tajicama neće izgledati previše teatralno. Iskoristite to kod crnih kombinacija, samo pripazite - neka samo jedan komad bude ukrašen!

10.Igrajte se teksturama
Kožne hlače, vuneni pulover, satenski sako – različite vrste materijala uklopljene u jednu kombinaciju odlična su fora.