KRAJ VELIKE LJUBAVI

Kako će Goran i Tatjana podijeliti imovinu?

Bionic
Reading

Nakon 17 godina velikoj ljubavi Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića došao je kraj, a osim skrbništva nad dvoje malodobne djece, par će se morati sporazumjeti i oko podjele imovine

Dva luksuzna stana u Zagrebu, 1,9 milijuna vrijedne dionice Karlovačke banke, ali i jedna tvrtka raspodijelit će se na Gorana i Tatjanu nakon razvoda, donosi Exkluziv tabloid za koji je svoj komentar dao i odvjetnik Albin Hotić.

Goran je navodno svoju privatnu imovinu prepisao na Tatjanu kako bi izbjegao ovrhu iste zbog pokretanja stečaja zbog duga od 5,7 milijuna kuna. Tanja je, čini se, vlasnica svega, no ni to joj nije garancija da će iz braka s teniskim asom izaći par milijuna eura teža.

'Supružnici imovinu koju steknu za vrijeme trajanja bračne zajednice dijele na dva dijela, s time da je izvanbračna zajednica izjednačena. Nažalost, podjele imovine su jedan od najduljih procesa i mogu trajati godinama', kaže odvjetnik Albin Hotić.

Kada je riječ o skrbništvu, odvjetnik naglašava kako njihove afere neće imati utjecaja na to jer samo neka ekstremna ponašanja mogu utjecati na takvu odluku.