MJESTO ZA 'MIROVINU'

Kada vidite Phelpsovu vilu, nećete mu zavidjeti samo na medaljama

24.08.2016 u 22:08

Bionic
Reading

Američki plivač Michael Phelps zasluženo odlazi u mirovinu, a njegov novi dom dokazuje da će itekako uživati nakon dugogodišnjeg napornog rada i treniranja

Kako je otprije poznato, slavni je plivač kupio vilu u Arizoni prije gotovo godinu dana, ali tek je sada završeno njezino uređenje i spremna je za svoga novog vlasnika.

Prelijepa kuća smještena je u Scottsdaleu i ima apsolutno sve potrebno za luksuzan stil življenja, od vrhunskog namještaja do bazena ili pogleda na planine Camelback.

Magazin Trulia objavio je cijenu same nekretnine, 2.5 milijuna dolara, ali za sada nije poznato koliko je legendarni sportaš potrošio na uređenje. Uz vrhunski mramor, najskuplje drvene podove i najsuvremenije aparate u kuhinji, cijena sigurno nije bila sitnica u Phelpsovom budžetu.

No, ovako skupocjena kuća sigurno je uređena uz pomoć stručnih dizajnera i želja njegove zaručnice Nicole. Budući da se par planira vjenčati, a Phelps se povlači u mirovinu, moguće je da će uskoro i proširiti svoju obitelj. U luksuznoj će vili itekako imati mjesta jer ima čak 550 metara kvadratnih.

Od toga veliki dio odlazi na pet soba, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju otvorenog tipa, ali i terasu s kaminom koja se nalazi uz bazen sa spa-kutkom.

Kroz cijeli se prostor, pak, provlače neutralni tonovi obogaćeni detaljima poput tepiha s uzorkom, jastuka s teksturama, upečatljivog lustera i odlično postavljene rasvjete koja sve to naglašava.