Gillian Anderson

Kada uočite zanimljiv detalj na ovoj haljini bit će vam jasno zašto su svi gledali u nju

08.01.2024 u 11:34

  • +8

Gillian Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: OCONNOR-ARROYO / AFF-USA.COM / PA IMAGES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gillian Anderson na crvenom tepihu zablistala je u bijelom od glave do pete, no njezin glamurozan stajling pažnju je privukao itekako upečatljivim detaljem

Gillian Anderson jako dobro zna kako modnim izborom ostaviti snažan dojam. Zvijezda serije 'Seksualni odgoj' zakoračila je na crveni tepih povodom dodjele nagrada Zlatni globus 2024. u haljini bez naramenica boje slonovače koju je izradila Gabriela Hearst samo za nju. No, ono što je posebno privuklo pažnju bio je izvezen motiv u obliku vagine koji je prekrivao volumioznu suknju.

Naime, za 81. godišnju dodjelu nagrada, Anderson je odlučila izaći u jedinstvenom dizajnu bez naramenica s 'rizičnim' detaljima.

U razgovoru s Deadlineom prije svečane dodjele nagrada, glumica je potaknula ljude da bolje pogledaju njezinu odjeću. 'Na njoj su vagine', izjavila je. Sofisticirana, otmjena struktura odjevnog predmeta spojena je s zahtjevnim izvezenim detaljima koji su tvorili male slike ženske anatomije. Ali detalji nisu jedini razlog zašto je Anderson odabrala ovaj komad.

'Odjenula sam ovu haljinu iz toliko mnogo razloga,' rekla je glumica o dizajnu koji je u prvi plan stavio ženske anatomiju, dodajući da je vrlo prigodna.

Kasnije za magazin People, nakon što ju je zagrlila glumica i kolegica Jenniger Garner rekla da haljina ima cvjetnu inspiraciju, napomenuvši da joj se najviše svidjelo to što je 'prekrivena božurima!'

Prema navodima samog brenda koji stoji iza ovog nadasve upečatljivog dizajna, za svaki motiv na haljini bilo je potrebno 3,5 sata da se ručno izveze. Anderson je odvažni izgled dopunila mnoštvom Chopard dragulja, uključujući ogrlicu od 18-karatnog bijelog zlata sa 10-karatnim žutim dijamantom u obliku kruške i dijamantima od gotovo 30 karata te naušnicama također izrađenim do od 18-karatnog žutog zlata i bijelog zlata s četiri žuta dijamanta u obliku kruške.

Obožavateljima je njezin stajling odmah zapeo za oko, a mnogu su svoje oduševljenje napisali na društvenoj mreži X, nekada zvanoj Twitter. 'Gillian Anderson možda je rekla da je 'Seksualni odgoj' završio, ali nije gotovo', napisao je jedan gledatelj. 'Vagine na haljini Gillian Anderson, 'oh majko' nije dovoljno jaka riječ', rekao je drugi, ukazujući na njihovu pohvalu. A jedna obožavateljica se složila: 'Gillian Anderson nosi haljinu s izvezenim vaginama, o, ona doista zna napraviti trenutak.'

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Glamurozan dodatak glumičinom izgledu nesumnjivo je bila i njezina kosa. Naime, glumica je pustila tek nekoliko pramenova sijedih korijena da vire s tjemena, u potpunosti prihvaćajući prirodnost svoje kose. Ostatak njezine plave kose bio je zabačen unatrag i oblikovan u meki val.

Inače, kada je u pitanju odjeća Anderson naginje ravnoteži glamura i udobnosti. Još 2021. napravila je Instagram Live s pitanjima s obožavateljima i odgovorima na njih, a tada je otvoreno podijelila svoju mržnju prema grudnjacima.

'Više ne nosim grudnjak. Ne mogu nositi grudnjak. Ne mogu, ne. Ne mogu', rekla je zvijezda serije 'Kruna' kada su je upitali o biranju odjeće tijekom pandemije COVID-a. pŽao mi je, ali nije me briga ako moje grudi dođu do pupka. Više ne nosim grudnjak. Jednostavno je previše neudoban.' Što se tiče odjeće po njezinom izboru, kako je sama rekla, nosila bi udobne crne trenirke i crnu majicu s kapuljačom 'svaki dan' kad bi mogla.

  • +17
Zlatni globus 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia